Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

miten ihmeessä saan lapsen syömään? on jo 3,5-vuotias ja syö tyyliin haukkaus leipää ja lusikallinen perunaa päivässä!!!!!! kaikki hyvät neuvot tarpeen. kellään kokemusta missä iässä lapset rupee syömään kunnolla? Loppuuko tää taistelu ruuasta ikinä?

Kommentit (5)

Muuten lapsi oppii käyttämään hyväkseen sitä, että huomaa sinun olevan huolissaan hänen syömisestään ja siitä taas seuraa kaikenlaisia epäsuotavia valtataistelukuvioita...

Joko syödään tai jos ei syö niin olkoon syömättä, mutta välipaljoja tai pillimehuja yms. ei sitten tipu. Kunnon ruokaa ja useasti tosiaan lempiruokia. Nykyisin poika syö välillä hyvin ja välillä paastoaa. kunhan on aikansa paastonnut niin jo alkaa ruokakin maittaa.

ennen hermoilim äyllömästi lapsen syömättömyydestä,mutta nykyään en ajattele koko asiaa.

Lapsi on kuitenkin kasvanut omaa tahtiaan. On kyllä liian laiha,m utta kun tappelemallakaan en saasitä syömään lisää. nIin annan asian olla.

parhaiten syö kun en kiinnitäasiaan mitään huomiota.Silloin kun on syömättömyys kausi on myös karkit ja muut pannassa. JOs syö hyvin saa välipalat ja karkkipäivänä karkkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


- Leikin / lorun avulla- Tee ateriasta hyvännäköinen, ei pelkästään perunasosetta + pihviä vaan raikkaita ja monen värisiä kasviksia.- Hulluttele ruoan kanssa. Tee silmiä/korvia/suuta/nenää/hiuksia eri ruoka-aineista.- Lapsen lemppariruokaa- Pistejärjestelmä. Kun on syönyt reippaasti koko aterian, niin saa pisteen listaan (esim jääkaapinoveen lista). Kun listassa tarpeeksi pisteitä saa jonkun jutun / pääsee jonnekin.


- Ota lapsi mukaan tekemään kanssasi ruokaa. Ja anna lapsen auttaa ruoanlaitossa. Ja katsoa kuinka ruoka valmistuu. Anna kaupassa päättää ostetaanko kummanlaista pastaa ja mitä kasvista jne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat