Vierailija

Kommentit (16)

Oli pakko vaihtaa kun rupesi pinniksestä kiipeileen hurjan näköisesti. Mielelläni olisin pitänyt kauemmin. Nykyisin pitää nukuttaa eikä meinaa pysyä sängyssä. Ei siis tipu vaan karkailee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoinen n.1 vuotiaana ja toinen 6kk ikäisenä! Eivät ole koskaan tippuneet ja ovat itse oppineet tulemaan pian jalat edellä sängystä pois kun on pari kertaa näytetty kuinka tullaan.

Kolmas lapsemme on ainoa jota on nukutettu pinnasängyssä, ja hän on nyt 1v4kk ja aiotaan siirtää parin viikon kuluessa tavalliseen sänkyyn kun muutamme uuteen taloon.

Eli rohkeasti vaan kokeilemaan, ensin vaikka lastensänky vanhempien sängyn viereen niin ei ole tippumisvaaraa jos sitä pelkäätte. Muuten olen sitä mieltä että hyvin pienikin lapsi (vauva) oppii tulemaan jalat edellä peruuttamalla sängystä pois kun se muutaman kerran näytetään lapselle ja käännetään ja kehutaan. Näin ainakin meillä.

Vauvan syntyessä ei kannata tehdä suuria muutoksia esikoisen elämään, koska sisaren syntymä itsessään on jo todella suuri muutos lapsen elämään. Ja sängyn vaihtaminen on pienelle iso juttu.Ottakaa siis siirtyminen hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää, jottei esikoisesta tunnu siltä että vauva vie hänen sänkynsäkin.

taidampa jättää pinniksen pois sitten enne n vauva n syntymää..ja ostaa esikoiselle uuden lastensängyn. turhaa 2 pinnäsänkyä olla kun toinen ei siinä varmaa sitten enään kauaa nukkuisi edes.

t:Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat