Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen ollut kaason oikeana kätenä auttamassa häiden järjestelyjä.

Nyt suunnilleen muut valmiina, mutta puhe puuttuu.

Löytyykö jostain puheen pohjia tms?

Meillä kun tuo runosuoni ei oikeen syki, niin puheetkaan ei oikeen synny.Joku huumirilla maustettu puhe kiinnostaisi. sopisi hääpariinkin paremmin kuin joku tosi tylsä ja pitkä puhe.

Kommentit (4)

Tässä mitä muistan niistä;Kesto alle 20 minuuttia. Varsinkin jos seistään niin kuuntelijat ei jaksa pidempään ja aletaan liikkumaan joka alkaa helposti häiritsemään tottumatonta puhujaa.Älä alota tavallisella vitsillä.Muista että juhlitaan hääparia, ihmiset on kiinnostunut heistä ja mitä kerrot heillä ei niinkään sinusta. Muista että älä jaarittele sinusta vaan pääidea pysyy juhlatavarassa..Sit semmonen vinkki et kirjota puheestä pääpiirteet isolla ja selkeenä pikkusille papereille, vaikka korttien taakse liimaat peperin. NUMEROI kortit, jos kortit sattuu tippuun niin saat nopsaan paperit järjestykseen. Kortteihin kirjoittaminen antaa myös sulle varmuutta. Ja tietty kortit voi valita jollain kivalla kuvalla mikä lisää esityksesi erinomaisuutta.Seiso suorassa, katso vaikka tuttua morsianta -jos sua ei ala itkettään.. Tai puhu muutamalle esineelle yleisön takana.. ;)Pidä vaan hauskaa ja oot virtuoosi!

meidän häissä kaasoni kysyi lupaa lukea sähköpostin jonka olin lähettänyt hänelle silloin kun mieheni tapasin. ja sitten oli lisännyt omat toivotuksensa ja ajatuksensa.oli lyhyt, lämmin ja suoraan sydämestä. ja ihan hauskakin oli saada muistutus mitä ihmettä sitä tuli siitä miehestä hehkutettua ensitreffien jälkeen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerro muutama yhteinen muisto.

Kerro että olet onnellinen parin puolesta.

Anna muutamia " neuvoja" yhteiselon varrelle (ellet ole heitä nuorempi junnu jolla ei ole mitään kokemusta parisuhteesta).

Onnittele.

Vierailija:

Lainaus:


Kesto alle 20 minuuttia. Varsinkin jos seistään niin kuuntelijat ei jaksa pidempään ja aletaan liikkumaan joka alkaa helposti häiritsemään tottumatonta puhujaa.!
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat