Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

onnistuttiin esittämään. Kirjoittajana Juha-Pekka Tikka.Pari sitaattia tekstistä." On epäilty myös talossa olleen oman ammuksen räjähdystä. Mutta miksi uhrit olivat talossa yhä aamulla? Koska heille oli käyttöä."" Pelastajien asuihin pukeutuneet miehet kanniskelivat kuolleita lapsia jopa tuntikausia kameroiden edessä.

Eräät ruumiit näyttivät kuolleen jo monta päivää sitten.

Harmaaksi pölyyntyneellä kuolleella lapsella, jota pelastusmies esitteli myös päänsä päällä kuin palkintopokaalia, riippui paidasta kirkkaan puhdas sininen tutti."" Kyse oli iljettävästä kuvashowsta. Hizbollah loi ja paisutti tarinan ja sai kaipaamansa tauon sotatoimiin.

Israel ei halua tappaa siviilejä eikä tähtää heitä. Hizbollah ei kaihda tappaa siviilejä tarkoitustensa vuoksi. Nuo eivät ole kiistanalaisia asioita, vaan yleisesti julistetut ja tiedetyt toimintatavat. Lännessä ei aina kuitenkaan haluta muistaa, että terroristi valehtelee asiansa hyväksi.

Vaikka Lähi-itä vaikuttaisi sekavalta, olisi sodalle punottu hirveä juoni silti syytä tajuta. Jos Israel ei hyökkää kohteisiin, joihin Hizbollah tuo ihmiskilpiä, Hizbollah voittaa. Jos Israel hyökkää, Hizbollah saa pr-voiton."

Kommentit (4)

Mullakin näkyy sateliitti ja kyllä ne ei mitään mätänemistilassa olevia ollett, ottakaa huomioon että siellä on kuuma kesäkausi , ruumiit mätänee päivässä." Israel ei halua tappaa siviilejä eikä tähtää heitä." no joo, mutta kuinkas Israel selittää että kun siellä kuolleista suurin osa on siviiljeä.

Kestää 20v. rakentaa maa uudestaan ja miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Tämä tietää todella ankeita aikoja Libanonin siviiliväestölle myös taloudellisessa mielessä. Onko muka Israelilla oikeus tähän?

Sitäpaitti ottakaa huomioon, Libanon valtio ei ole itse käyttänyt sotavoimiaan Israelia vastaan, vaan Israel taistelee Hitzbollhia ja siviilejä vastaan.Pitääpä hekee se lehti ja nähdä toi juttu ja otta yhteyttä toimitukseen jos aihetta löytyy. mikä idiootto siellä huseeraa oikein?

Vierailija:

Lainaus:
Pitääpä hekee se lehti ja nähdä toi juttu ja otta yhteyttä toimitukseen jos aihetta löytyy. mikä idiootto siellä huseeraa oikein?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat