Vierailija

Haluaisin näyttää varakkaalta yhdessä tilaisuudessa, mitähän pitäisi laittaa pälle, kuinka hiukset, millaisia koruja tms? :)

Sivut

Kommentit (79)

Meidän perheellä on niissä piireissä " ökyelitistinen" maine vaikka olemma kaikkea muuta! (Maine on saanut alkunsa eräästä kärjistyneestä tilanteesta joka ei antanut todellista kuvaa perheestämme) Tämä tuttavaporukka itse on semmoista " maanläheistä" porukkaa... Ei millään pahalla mutta kuitenkin... Me ollaan ihan tavallisia asuntovelkaisia mutta nämä tuttavat kuvittelevat muuta eivätkä pidä maistä sen takia. Koskapa he ovat valmiit tekemään tämmöisiä yksioikoisia VÄÄRIÄ päätelmiä ja ovat sen perusteella valmiita " inhoamaan" meitä, en katso että meidän pitäisi heidän ystävyyttään sn kummemin tavoitella tai yrittää olla heille muuten mieliksi, ajattelin että annetaan sitten sitä mitä he pyytävät ;)Saisikohan koruliikkeistä lainaan muutaman näyttävän korun...?

Musta merkin näkyminen on jotenkin mautonta. Äiti osti minulle aidon Calvin Kleinin puseron ja koska siinä on juuri merkki kirjailtuna eteen, en vaattesta pidä. Itselläni on sellainen olo se paita päällä, kun kulkisin jossain halvassa kopiossa. Tiedän ettei tuokaan pusero ollut edes tolkuttoman kallis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

huolitellun näköinen. Eli puhdas, hillitysti meikattu, siististi pukeutunut. Pukeutumisessa on tärkeitä se, että asu on yhtenäinen. Eli ei siis sellainen, että vedetään kaapista päälle sitä, mikä ensimmäiseksi käteen sattuu. Silti kuitenkin huoleton pukeutuminen olisi tärkeää.Laita koruja mielummin liian vähän kuin paljon. Ihmettelen aina sellaisia ihmisiä, joilla on samalla kertaa päällä koko korurasian sisältö.Kengät kannattaa myös valita niin, että ne ovat siistit, ei-kuluneet, vasta lankatut ja kiillotetut.Värit mielellään hillittyjä, mustaa, valkoista, beigeä. Myös raikkaat värit 8pinkki, turkoosi) käyvät, kunhan ne ovat tarpeeksi hillityjä, eikä niitä ole liikaa.Asusteita kannattaa käyttää. Tyylikkäitä huiveja, laukkuja (tarkista että sopii kenkien kanssa yhteen), sateenvarjoja jne.Koko perhe voi olla myös samantyylisesti pukeutunut. Miehen solmiossa samaa väriä kuin vaimon mekossa. Lapsilla ei college-puku-tyyliä, vaan suorat housut+kauluspaita ja mekko -tyyliä.

nahkalaukku (tai iltatilaisuuteen silkkiä, tmv. riippuen asusta)!Ja kyllä tiedän myös Suomen rikkaimpia ihmisiä, jotka eivät näytä rikkailta, ainakaan aina eli voivat kulkea myös saariston kauppalaivalle nukkavierussa villapaidassa ja kumisaappaissa. =)

Moni mattimeikäläinen on luontaisesti tyylikäs, vaikka varallisuutta ei olisikaan.Itseäni joskus aina huvittaa ihmiset, jotka haluavat esittää vähän " parempaa" kuin itse asiassa onkaan. Usein sorrutaan sitten yliampumiseen. Esimerkiksi hankintaan kotiin kalliita design-huonekaluja, joitka eivät sovi kodin tyyliin yhtään. Ostetaan kallis käsilaukku, jota pidetään sitten suunnilleen kaikkien vaatteiden kanssa (jakkupuvusta lenkkeilyasuun) jne. Ihan kuin yksi asia itsessään loisi jonkun vaikutelman.Itse ainakin ihailen ihmisiä, jotka näyttävät huolitelluilta ja tyylikkäiltä ilman satsauksia huippukalliisiin merkkeihin. Jotkut ihmiset vaan osaavat yhdistellä (ihan Esprit-, Mexx-linjan) vaatteita niin, että näyttävät hyvältä, vaikkeivät niihin suuria rahoja satsaakaan.Loppujen lopuksihan me ihmiset ollaan kaikki samanarvoisia. Mutta mielellään sitä katselee tyylikkäitä ja hyvin hoidettuja ihmisiä.

" rikkaan" näköiset naiset perinteisesti kulje liian kireissä ja ikäänsä nähden nuorekkaissa merkkikuteissa. Tietenkään ei pidä unohtaa rannekoruja, isoa käätyä kaulassa ja paljon timantteja. Muista vielä näyttää nyrpeää naamaa. Naamaa voit kiristää vetämällä ilmastointiteippiä korvien taakse, jotta näyttäisit siltä, että sinulla todella on ollut varaa käydä plastiikkakirusgilla kiristyksessä.Vierailija:

Lainaus:


Uusrikkaat ja köyhät pikemminkin koreilevat kaikella ylimääräisellä, mutta tosirikkaita ei ääritapauksissa edes erota puliukoista. Kaikenkaikkiaan ulkoisten tekijöiden perusteella on vaikea päätellä mitään ihmisen varakkuudesta.
- huolitellut, sileät ja puhtaat hiukset ja pitkät hikset monesti kiinni (jos siis juhla tms)

- huolitellut kynnet, ehkä ranskalainen mutta ei mitään ylipitkää akryyliversiota

- laadukas merkkikello

- hillitty, melko " nude" meikki

- siistit, laadukkaat kengät

- ajattomat vaatteet, asusteet voivat olla taas puolestaan " muodikkaita"

- laatulaukku

- ei liikaa eikä liian isoja koruja

- älä ole liian laitetun näköinen (Wuoristo on ! ja lisäksi tosi tantta vaikka piirteiltään kaunis)Tietty paikalle voisi hurauttaa uudella 500-sarjan Bemarilla tai BMW/Audi/Volvo/Mersu-maasturilla ;-).Mutta totta on että varakkailla on arvokkaat asunnot, autot jne joihin taviksilla ei riitä rahat - eri asia on on ostaa 600 euron Vuitton tai 1000 euron Chanel kuin 900.000 euron asunto...

oli mun mielestä puettu siinä yhdessä kuvassa niin,et jos joku olisi sillee puettu niin arvelisin varakkaaksi.Eli kyseessä oli se " Janinan rumat&kauniit vaatteet" tyylinen juttu ja se jossa Janina oli jossain aurinkolasimallina.Beige jakku,hyvin istuva,saman sävyn kengät,tyylikkäät farkut ja valkoinen fit-paita. Laukuksi voi ostaa jonkin samaan sävyyn,itse ostaisin jonkun keskivertomerkin niin sanotusti,en siis mitään huippukallista,mut sen verran kalliin,et kaikki kahdehtis :DTän lisäksi kävisin ennen tilaisuutta kampaajalla ja meikissä. Suihkurusketuskin on ok.

Vierailija:

Lainaus:


ajuaako ihmiset oikeasti kadehtia jotain toisen hienoa käsilaukkua? Siis jos laukku on oikein " louisvuitton" iiemeistä huutoa ja kohtuullisen kalliskin tietysti niin moniakos sitä tajuaa? Kannattaako semmoiseen satsata?ap
onko joku laukku kallis vai ei. Ja tuskin kukaan kenenkään laukkua kadehtii, eiköhän kuka tahansa voi ostaa millaisen laukun vain haluaa.Oma isäni on aika varakas (kolme kiinteistöä pk-seudulla, metsää paljon, muutama järvenrantamökki, menestyvä yritys). Ja pukeutuu miten sattuu.T. 11

mun mielestä se ratkaiseva juttu on olemus ja käytös, hyvä ryhti ja itsevarma ote asioihin.Esim ravintoiloissa huomaa heti keillä on varaa tilata mitä he haluavat listalta ottaa.

tukka ei saa hömssöttää eikä huulipunaus olla pureskeltu ja muutenkin meikkiä ei liikaa mutta tarkasti paikallaan, ei rajauksia valuneena.vaatteet istuu hyvin eli hyvä leikkaus ja pituus, ei liian ahdasta vaan pikemminkin vähän väljää. eikä pesunukkaa rintamuksessa.huivi tekee yleensä huolitellun näköiseksi.hyvät (kalliit) kengät, ei hutsumaisia eikä tanttamaisia. asiallinen laukku, tai kaksi jos haluaa näyttää uratykiltä ( esim käsilaukku ja atk-laukku )mikäli haluaa näyttää kotirouvalta niin pieni kallis käsilaukku viimeisintä mallia.

tuo systerijuttu meni jo vähän liian överiks :)Tiedetään, että sä tuunaat, mutta en kyllä usko, että yksikään tosi rikas dyykkaa ruokaa. Tai ehkä se on joku 80-luvulla syntyneiden juttu, mutta silti.

lukenut koko ketjua, mutta et kai ap ole menossa johonkin yläasteaikaiseen koulukavereiden tapaamiseen ja haluat tehdä vaikutuksen? Älä nyt nolaa itseäsi. Reps.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat