Vierailija

Millaisia ihmisiä? Työtilanne? Asuntotilanne? Koulut? Päivähoidot?Miehelle tarjottu töitä Hartolasta. Mietitään muuttoa.

Kommentit (6)

Itse olen, enkä nyt noin kauheena sitä mollais;) En kyllä ite sinne muuttais, mutta jos tykkää pikkupaikasta, niin ok, eipä se sysmä nyt sen kummoisempi ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin Hartolalla ei ainakaan ole pullat kovin hyvin uunissa... Talous kuralla ja vissiin vähän kyräilyä. Ja tosiaan pieni kaupunki jossa palvelut retuperällä. Sieltä on lähettävä iltaisin lääkärin lahteen asti kun ei siellä päivystetä.Heinolassa myös talous vähän kiikun kaakun mutta kuitenkin parempi tilanne. Hartolaa isompi, enemmän ja parempia palveluita. Lahti n. 30min matkan päässä ja Hartolaan n. 30min muistaakseni myös.Jos Hartolassa miehen työt, suosittelen muuttamaan Heinolaan. Työtilanne riippuu paljon miltä alalta töitä katsoo... Mutta Heinolasta voi käydä töissä sitten lyhyiden etäisyyksien vuoksi muuallakin. Lisäksi Heinola on rauhallinen, luonto lähellä jne.

Esimieasemassa oleva ei saa olla rauhassa kaupassa, baarissa, parturissa yms. jos asuu samalla pikkupaikkakunnalla.Tätä tarkoitin. Ei minustakaan näiden hartola, sysmä, asikkala tai joutsa ole mitään eroa, samanlaisia pikkukyliä kaikki.t. 3

Jos miehesi työtehtävä on esimiesasema Hartolan kokoisessa kylässä, suosittelen lämpimästi tosiaan että ette muuta Hartolaan. Tätä varmaan ajattelitkin.Näistä paikkakunnista jotka luettelit:

Nastola: Ei, ongelmainen pikkukylä kaukana Hartolasta.

Lahti: Kyllä, tosin kaukana Hartolasta päivittäin ajettavaksi.

Asikkala: ok pikkukylä.

Heinola: ok kohtuullisen matkan päässä Hartolasta, ajaa päivittäin. Varsinkin kun tien remontti valmistuu.Jos et pelkää pikkukyliä niin mites olis Sysmä, päijänteen rannalla, lähempänä Hartolaa kuin Heinola. Tai Joutsa, Hartolasta pohjoiseen ?Yrittäjyys on varmaan kaikissa paikoissa vaikeaa, menestystä valitsemallasi tiellä.

Heinolasta... Ihmiset ehkä hiukan sisäänpäin lämpiäviä ja kyräileviä mutta kyllä positiivistä fiilistäkin riittää. Erityisesti lapsiperheet hyvin vastaanottavaisia.

Koulut ja päiväkodit hyviä. Tilanne on tällä hetkellä muutamilla kouluilla hiukan sekava kun puhutaan yhdistämisestä... Huonoin tilanne on Tommolan kaupunginosalla jossa sekä koulu että päiväkoti tarvitsevat pikaista remonttia ja rahoja siihen ei veilä olla keksitty. Muualla tilanne hyvä.

Asuntotilanne ok, hyviä tonttejakin pitäisi olla myynnissä/tulossa myyntiin. Tontit tuppaa menemään nopeasti joten jos kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteys kaupunkiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat