Seuraa 

Eli 2v. tyttö löi huulensa sängynreunaan (tai hampaat meni huulesta " läpi" ) ja haavasta tuli aika syvä ja koko huulen (edestä suun sisään) pituinen. Vertakin tuli aikasta paljon ja toinen puoli huulesta paisui ja aluksi sinersi. mite sitä nyt hoidetaan? Tarviiko lääkäriä vai paraneeko se itsestään kuten muutkin pikku haaverit, vaikka onkin siis syvä ja välillä kun tyttö syö, niin toinen puoli huulesta " lepsuttaa" osin irti??

Kommentit (2)

tarkistamaan joskos hampaat painuivat " sisäänpäin" . Näin minulle on opetettu. Haava jos muuten näyttää ihan ookoolta, tuskin tarvitaan lääkäriä. Ja hammaslääkäri osaa kyllä kommentoida myös huulta.Itse olemme käyneet kerran hammaslääkärissä, kun muksu kaatui kiveykseen hampaat edellä. Käynti kesti 5 min. ja lääkäri oli sitä mieltä, että hyvä kun tulitte.

kun meillä kävi samanlainen tapaturma 2 vuotiaalle tuossa puolisen vuotta sitten. Lääkäriin emme lähteneet viemään, kun tyttö tuntui olevan kunnossa ja veren tulo loppui melko äkkiä. Oli aika myöhänen ilta ja tyttö nukahti syliin aika pian vahingon satuttua... jotenki sitä aatteli ettei sinne lääkäriin kannata lähtee. No, arpihan siitä jäi... ja aika ikävän näkönen on siis ikuisesti tuo huuli. Sellanen valkonen möykky jäi huuleen... Jos ois ollu fiksumpi, ni ois käyny lääkärissä... oisivat voinu liimata (tai ehkä jopa tikata...) sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat