Seuraa 

Katselin kaupasta uusia Reimatec pukuja pojilleni.

Isompi on 118cm pitkä, 122cm pukua ajattelin, kyseessä kaksi osainen puku?

Ja pikku pojalle, joka on 93cm ajattelin 98cm baby mallia.Onko Reimatecien hinnat laskeneet, kun nuo oli ihan uusia malleja ja haalarin hinta oli 79€ ja takki + housut maksoi yhteensä 109€

kun muistelin et viime vuonna tuo baby malli ois ollu 99€ ja et takki+housut ois olleet yhteensä jotain yli 120€

Kommentit (4)

Välikausivaatteiden hinnat on ollut tuota luokkaa ja nythän on tullut myös uusia välikausivaatteita kauppoihin. 122 housut saattaa olla isommalle liian pitkät, kun ne kuitenkin käytössä helposti vähän laskeutuvat vyötäröltä, jolloin lahkeet jää kengän alle ja menee rikki. 98cm baby mallin haalari taas on varmaan ihan pienemmälle hyvä. Ei yhtää pienemää kannata ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

välikausi babymallin haalareita kun jotkut mallit maksoi vain sen 79€ mutta babymallin talvihaalarit on ollet jo muutaman vuoden 99€ tai 109€. Eli saman hintaisia on kuin viime vuonnakin. Siinä sinun ostamassasi 99€ välikausihaalarissa on varmaan ollut jotain ekstraa. Reimatec+ tms.

Vyötärömallisissa housuissa kun on harvoin olkaimia, niin nehän tosiaan ei meinaa pysyä kunnolla ylhäällä. Toimivaksi ratkaisuksi olen huomannut henkselit! Ihan sellaiset perus joustavaa kuminauhaa olevat henkselit marketista tms. On mukavat lapsen yllä, ja housuille saa rutkasti lisää käyttöaikaa ja -ikää, kun ei lahkeet laahaa maassa! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat