Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siinä pakkauksessahan on aika paljon vaatteita, kuinkahan paljon niitä kannattaa haalia? Jotenkin tuntuu hullulta ostaa varsinkin ihan pieniä vaatteita, kun jäävät äkkiä pieniksi ja pakkauksellakin pärjää hyvin...Kyselee tietämätön rv36

Kommentit (11)

käytössä koko ajan. mekot oli tytölle kaikkein turhimmat. ja kenkiä en ostanut kun vasta lähemäksi 1 v vanhana.Vähälläkin selviää, erikseeen on vaatefriikit jotka saa ostaa kuinka paljon haluavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

muistaakseni bodyja ja potkareita, varsinkin 68 cm-kokoa enemmän, 60-senttisiä ostin 5 bodya ja 5 potkaria ja pikku sukkia, puuvillamyssyn. Hyvä olikin, pojalla lensi puklu välillä kaaressa ja pyykkikone pyöri. Tytölle (talvivauva) ostin 60-senttisen toppapuvun. 50-senttisiä ei kannata hankkia, kuukaudessa pienet.Äitiyspaketin lisäksi kannattaa hommata harsoja, todella käteviä vauvanhoidossa esim. hoitopöydän alustalla, puklautukseen, rintojen vuotoihin, vauvan suun pyyhkäisyyn...itsellesi osta jälkivuotoa varten siteitä. Sen lisäksi muista vanupuikot ja Septidin, millä puhdistaa napatynkää.

meillä vauva oli pieni, 60cm vaatteita käytettiin 3 kk. hän myös pulautteli paljon, joten päivässä saattoi mennä kuudetkin sisävaatteet... Onneksi oli kesä, ja usein pelkkä body riitti.me otimme äitiyspakkauksen, lainasimme kahdelta tuttavaperheeltä heidän äitiyspakkaustensa vaatteet ja kirppareilta ostin 50, 56 ja 60 cm vaatteita etukäteen.lahjaksi toivoimme (kun kysyttiin) pieniä vaatteita, ja saimmekin muutaman tosi kivan pienen vaatesetin, joita käytimme aina kyläillessä.Eli ihan uutena en lähtisi kauheasti haalimaan ainakaan kesävauvalle, mutta nythän on ale-aika. ja vauvan kokoakaan ei aina etukäteen tiedä, saati sukupuolta. Kirppareilta löytyy tosi hyviä iahn pieniä vaatteita, koska ne eivät ehdi käytössä juurikaan kulua. suosittelen koluamaan niitä!

Itte ostin...liikaakin pieniä vaatteita. Nyt niitä on muutama jätesäkillinen oottamassa seuraavaa käyttäjää. Pitäs huutonettiin laittaa myyntiin, muttei kerkiä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat