Vierailija


Sivut

Kommentit (32)

Jälkeenpäin minä saan kuulla haukkumiset, kuinka " se" on niin kusipää jne. Huoh. Kyllä mietityttää, miten aikanaan omat häät sujuvat...

Erosta on lähes 28 vuotta ja hyvin voivat tulla samaan aikaan juhliin. Ja pystyvät hyvin puhumaan toisilleen ja kysymään kuulumisia. Onneksi ei tarvi järjestää samaa juhlaa kahta kertaa vaan sen takia etteivät appivanhemmat tulisi keskenään toimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. lasten synttäreille. Hankalaa...ollaan suunniteltu häitäkin, mutta sinne nyt ei voi oikein eri aikaan tulla ja olisin aika pettynyt jos toinen ei tulisi ollenkaan.

Onko muilla samanlaista? Miten olette ratkaisseet tilanteen?ap

äiti ja isä ja isä kyllä tulevat juhliin, mutta äiti ja isän äiti eivät voi samoihin tapahtumiin tulla. isoäiti haukkuu äitini koko juhlaväen kuullen niin suureen ääneen, että varmasti koko kaupunki kuulee. Ja siinä paatoksessa ei muuten kaunosäkeitä säästellä.

Isoäitiä ei sitten olekkaan näkynyt missään suvun ristiäisissä, häissä, hautajaisissa tai missään muissa kissanristiäisissä. Harmi sinänsä. On sitten otettu siltä kannalta että mukaan pääsee se, joka osaa käyttäytyä.

Ihanko oikeasti voi olla noin? Että aikuisten lasten juhliin jo eläkeikää lähestyvät eronneet vanhemmat ei tule yhtä aikaa? Ja jos tulee, niin nälvii ja riitelee? Eikö heillä ole käytöstapoja? Eihän heidän ero nyt sentään lasten vika ole! Miksi sen takia jälkikasvun juhlat pitää pilata?Huh huh. Onneksi vanhempani ovat edelleen naimisissa.

Toivoisin vaan että voisivat sen verran sietää toisiaan että voisivat olla edes samassa paikassa jos juhlat. Tämä tilanne on oikeastaan isästäni kiinni, äitini kyllä voisi tulla. Lisäksi isän naisystävä ei halua tulla äitini kanssa samaan paikkaan.ap

toiset aikaa sitten, toiset joitain vuosia sitten...toiset tulevat puolisoineen juhliimme ja voivat jopa hieman jutella.

viimeksi eronneista toinen " katkerampi" oaspuoli ei tule ollenkaan.alusta asti kun näitä lasten synttäreitä ja häitä ym. muita juhlia alkoi olla,

päätin etten järjestä toisia juhlia jos kaikki ei pääse/halua tulla,

ei ole mun asia järkätä jos aikuiset ihmiset ei pysty muiden juhliin tulemaan hen. koht. syistä!!!!

Joskus kun oltiin menossa käymään samana päivänä kuin äiti, tytär soitti, kun " saa tulla" .Tytär joskus vitsaili, miten mahtaa käydä, kun joskus on vaikka häät tai lapsen ristiäiset. Tyttären rippijuhlissa olivat kirkossa, mutta juhlat järjesti äiti, jonne isää ei olisi saanut uhkailemallakaan paikalle. Myöhemmin isä vei tytön sitten syömään ravintolaan.Tytär suhtautuu huumorilla tilanteeseen, vaikka varmaan tavallaan vaikeaa, kun vanhempien välit on noin poikki. Tyttärellä ikää 20.Syy välien rikkonaisuuteen on avioeron ajoissa eli 10 vuoden takana.

Kuulostaa kamalalta.Siis aikuiset sivistyneet ihmiset!! Olen kuullut näistä juttuja kavereilta ja tutuilta, omat ja miehen vanhemmat naimisissa edelleen.Jos meillä olisi tollainen tilanne niin pitäisin yhdet juhlat (oli ne sitten lasten synttärit, rippijuhlat tms ) ja sinne kutsuisin kaikki sukulaiset välittämättä eroista ja uusista kumppaneista. Jos joku ei mahdu toisen aikuisen kanssa samaan juhlatilaan niin ei tarvitse tulla.Juhlien järjestelyssä on sen verran hommaa ja vaivaa että en rupeaisi kestitsemään ketään myöhemmin tai seuraavana päivänä. Jos ei voi tulla silloin kun kutsutaan niin ei sitten. Miettisivät vanhemmat millainen muisto heistä jää.

Ja kummatkaan ei voi tulla samoihin synttäreihin tms. No, miehen puolelta ei synttäreille ole tähän päivään mennessä tullut kukaan (lapset 3 ja 1v), omat vanhempani tulevat eri aikaan. Ristiäiset oli sitten varmaan sen verran " isompi juhla" että omat vanhempani tuli samaan aikaan ja osasivat jopa käyttäytyä.

Eli ap, voi olla, että häihin tulisivatkin? Kutsu kaikki ja omapahan on häpeänsä jos ei voi tuollaisen takia tulla!

Isä jopa kuljettaa äitiäni naisystävänsä kanssa, ja äiti ja isän naisystäväkin ovat oikein hyvissä väleissä. Sen sijaan veljeni ex ei suostu tulemaan samoihin juhliin veljeni kanssa. Kumpikin ovat lastemme kummeja. Kutsun aina molemmat, mutta itse saavat päättää, tulevatko vai jättävätkö tulematta.

just ettei ole kireetä.

nimiäisiin kuitenkin kutsuin samaan aikaan. porukkaa oli muutenki paljon. oli ihan jees juttu.

nyt kun tulossa 1-vee syndet, ni tähän yksiöön otan ne mieluummin eri aikoihin. nimiäiset oli eri paikassa kuin himassa.

olivat viimeksi lapsen ristiäisissä, mutta se taisi olla viimeinen kerta. niin paljon kuulin jälkeen päin paskaa molemmilta...Tästä syystä veljeni meni juuri naimisiin ilman sukulais juhlia, ja saman taidan tehdä minäkin, joskus..

Äitini asuu kaupungissa ja isä muutaman kymmenen kilometrin päässä maalla. Aina kun isällä on asiaa kaupunkiin, käy hän äidin luona kahvilla/syömässä. Ja sillon meitä lapsia on siellä käymässä, tulee isä yleensä myös lapsiaan/lapsenlapsiaan tapaamaan. Ja kun äiti menee esim. sieneen tai marjaan, käy hän isän luona samalla reissulla.

paikalle aitani, isaani ja siskoani. Aitini ja siskoni eivat halua tavata isaani. Erosta on 20 vuotta aikaa...Haani jarjestin sitten niin, etta viime tingassa kerroin olevani menossa naimisiin, etta tulkoon kuka kykenee jarjestamaan itsensa paikalle (asun ulkomailla.)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat