Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on yksi muumi vdv ja Barbababa. Äitiä jo kyllästyttää vaikka niitä ei katsotakaan montaa kertaa viikossa. Mikä dvd kannattaisi hankkia?

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä neiti ei juurikaan viihdy telkkaria katsellen. Silloin kun katsoo niin titi-nalle, huvitutti, puppe, nalle puh kiinnostaa parhaiten. yleensäkin sellaiset missä paljon musiikkia.

Meidän poika 1v8kk tykkää erityisen paljon Tomi Traktorista. Ja ne ovat meilestäni suht edullisia(olisko ollu 6,99¿/DVD, jossa 5 jaksoa. Anttilassa).

Toinen ehdoton on muumit. Tykkää kovasti!!=O)

-Mimma

meillä soi tuolloin titinalle niin paljon että vieläki osaan koko levyn ulkoa ja se myös kehitti, lapsi nyt 2v4kk ja osaa itsekkin laulaa kaikki laulut=)

Siis Puuha Pete on meillä aivan PoP! Tomi Traktorista ei oikein tykkää. Myös Frööbelit on kiva. Muita meillä ei juuri olekkaan vielä, pojalla ikää 1v ja 10 kk.

Juuri sopiva ensivideo, esim. muumit monelle liian pelottavia. Nalle Puhia meillä ei ole vieläkään, vaikka lapsi jo 4v6kk. Monet Disneyn jutut ovat liian raisuja -itse ainakin haluan pitää lapsen lapsena mahdollisimman pitkään.

Meillä tuo Maisa on tosi hyvä ollut -Viirut ja Pesosetkin kivoja, mutta minusta menevät isommalle kuin 2-vuotiaalle.

Aivan ihania, väkivallattomia ja opettavaisia tarinoita, jotka tuovat äidillekin muistoja... Toinen ihana on Myyrä, jolle lapsi nauraa ihan katketakseen. Ja näitä lapsi ei pelkää. Esim. muumeissa ja disneyn leffoissa on monesti aika pelottaviakin kohtauksia (paitsi ehkä nalle puheissa).

Poika (nyt 3,5-vuotias) on. Ihan eka suosikki taisi olla Puuha-Pete. Ne kiinnostavat edelleen. Muumit eivät kiinnostaneet vielä 2-vuotiaana eivätkä kyllä oikein vieläkään. Itsekin kyllästyin Puuha-Peteen, joten kokeiltiin sitten Viirua ja Pesosta. Niitä on nyt kaksi. Ne ovat mielestäni hyvässä mielessä " lapsellisia" , hidastempoisia ja rauhallisia.

Paras on fröbelinpalikat,tomitraktori on kans pop. TitiNalle ei kiinnosta juurikaan... yksilöllistä siis. Mä kannan kirjastosta kotiin vaikka mitä, saa testailtua mikä on kiva ja mikä vähemmän kiva.

meillä (poika 2,5 vuotta) samoja suosikkeja kuin jo edellä lueteltu, mutta lisäksi poika tykkää todella paljon Tuomas Veturista. Niitä olemme muutaman jakson nauhoittaneet telkkarista, mutta koska jaksot ovat niin älyttömän lyhyitä, olisi kiva saada kokonainen DVD tai VHS täynnä Tuomas Veturia. Olisko kenelläkään vinkkejä mistä niitä saisi ostettua? Itse en ole kertaakaan kaupassa Tuomas Veturi -videoita nähnyt.Nonnaliini

meidän 2-v:tä ei kiinosta yhtään barbababat, nallepuhit eikä muumit

kattoo uppo-nallea, ja telkkarista nauhotettuja huvituttia ja pokoatiedän kyllä monia tuttavaperheitä joissa ei mene nämä meidän jutut vaan jotkut ihan muut, taitaa olla aika yksilöllistä mikä kiinnostaa ja mikä ei

Meillä tykätään Himpuloista (suosikki 1,5-vuotiaasta), Muumeista, Kössi kengurusta (nostalgisia!), Myyrästä, Pingusta ja Maisasta. Muumeissa ja Himpuloissa on " opetuksia" , jotka ovat ihan hyvä lisä, Pingusta sen sijaan oppii kurittomuuksia :( kuten pomppimaan sängyllä.

Aiemmin suosikki oli Teletapit. Muumeissa mielenkiinto ei ole riittänyt alkumusiikkia pitemmälle. Nalle Luppakorvaa jaksaa vähän seurailla, samoin Urpo ja Turpo menee. Puuhapete oli ensikatsomalla liian vaikeaa, ei jaksanut pitkään katsoa. Myyrää ei olla aikoihin testattu, sitäkin löytyy yksi dvd tuolta kaapista.pöppis

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat