Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (11)

Kana Kot ja taivas putosi on ihan ehdoton suosikki. Toinen on rakennusmieskirja,jossa kerrotaan kuinka talo nousee,perustuksista lähtien,siis ihan lastenkirja kuitenkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tykkää kaikkein eniten selailla runsaasti kuvitettuja tietokirjoja: Miksi vauva nauraa, Opi tuntemaan kissasi, Suuri vauvakirja, Lasten lääkärikirja, Koko perheen eläinkirja...Tosin ehkä vielä kovempi sana just nyt on Nalle Puh -kirja, jossa on pieni tarina ja jossa lasketaan erilaisia juttuja. Ei tyttö vielä laskea osaa... kun kysyn että miten lasket niin alkaa osoitella eri puolille kirjaa ja sanoa " tää, tää, tää, tää" :) Mutta toisaalta ymmärtää jos kysyn että näytä yksi mehiläinen, näytä toinen, silloin näyttää ensin yhden ja sitten toisen jne.Oikeastaan kaikki muut kirjat kuin nuo on nyt vähän out. Ikää 1v5kk.

Sellaisia vaakasuorakaiteen mallisia pienehköjä kirjoja, jotka kertovat Ainosta, joka on joka kirjassa vähän eri ikäinen, sekä hänen veljistään. Ei kovin pitkästi tekstiä/sivu, mukavan rauhallisia tarinoita sisarussuhteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat