Seuraa 

Meidän keskoskaksoset on jo 2v ja nyt muistin sen ääntelyn, mutta en saa päähäni mistä se johtuu. Selitettiin kyllä keskolassa, mutta en nyt muista.

Kommentit (3)

Meidänkin tytöllämme oli aikansa tuota " mäkätystä" . Sairaalassa sanoivat, että kotona kannattaa siirtää tyttö toiseen huoneeseen nukkumaan, jos meteli häiritsee, mutta eipä tullut niin tehtyä.Veikkaisin, että kyse voisi olla kurkunpään pehmeydestä. Kurkunpään kehittymättömyyttä (vaikkei siis mikään epämuodostuma) veikattiin syyksi siihen, että tyttömme oli vaikea oppia oikea syömistekniikka ja muistaa hengittäminen siinä samalla. Tytöllä on myös ollut aika paljon kurkunpään tulehduksia, tämä taipumus kuulemma helpottaa iän myötä.

meilläkin pojat mäkäteli oikein urakalla. jos oikein muistan niin se johtuu siitä ettei henkitorvi tai jotkut kurkun rakenteet ole vielä täysin kehittyneet..näin muistelisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä poika jo kolme ja muistan sen ääntelyn. Hauskan kuullosta! :) En oo koskaan kuullut mitään selitystä sille ja ois kyl kiva kuulla jos joku tietää!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat