Vierailija

Kommentit (11)

ja rakkaat lemmikit saivat nukahtaa ikiuneen turvallisesti tutussa kodissaan, tuttujen ihmisten saattelemina.Eläinlääkäri otti sitten tuhkattavan mukaansa. Ensimmäisellä kerralla valittiin yhteistuhkaus, jolloin tuhkat siroteltiin muistolehtoon. Toisella kerralla myös eläinlääkäri otti edesmenneen mukaansa, mutta tällä kertaa halusimme yksilötuhkauksen ja uurnan kotiin (hautasimme sitten mökille). Uurna tuli parissa viikossa.Hintaa vajaat 300e/kerta.

Heidän koirat on viety lääkärille jossa ovat olleet läsnä kun on annettu nukutuspiikki. En muista että oliko lääkärillä diili jonkun eläinkrematorion kanssa (menivätkö eläimet sieltä suoraan tuhkaukseen) vai veivätkö itse... Uurnan noutivat sitten parin päivän päästä. Eivät olleet tuhkauksessa läsnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun saimme tietää, että koiramme elää mahdollisesti vain muutaman päivän ja tiesimme sen tuskat, niin eläinlääkäri antoi piikin. Sitten piti päättää otammeko koiran mukaan, tuhkataanko se yhteistuhkauksessa vai tuhkataanko se yksin. No yksin tuhkattiin ja valittiin vielä minkälaisessa uurnassa otamme tuhkat. Koira jäi eläinsairaalaan ja he hoitivat koko homman. Muutaman viikon päästä tuli ilmoitus, että uurnan saa hakea.

Ole vahva, ap. Usko pois, teet koirallenne suuren palveluksen. Eläin ei osaa puhua, ja ikävä kyllä usein eläimen olo voi olla paljon pahempi kuin mitä päälle päin näkyy.Lemmikkiään rakastava ihminen, kuten sinä ap, osaa ja voi myös luopua kun se aika tulee.Voimia ja iso hali koiralle!

t.5 (...olikohan, mutta se joka kirjoitti kahden lemmikkinsä tuhkauksesta)oli todella ihanaa ja ymmärtäväistä ja suhtautuivat asiaan hyvin.

Isommille lemmikeille on mahdollisuus saada kuljetus, joka maksaa tietysti erikseen.

mitään enää tehtävissä. Silmistä voi lukea väsymyksen, vaikka joskus vielä iltaisin saakin pentumaisia hepuleita ja yrittää 10v pojan kanssa leikkiä. Enimmäkseen nukkuu, eikä tahdo enää öitäkään jaksaa ilman pissareissua. Kesä on mennyt jotenkuten kun ollaan oltu kotona, mutta nyt kun joutuisi jäämään taas päiviksi yksin ei se enää onnistu. Emme tehneet edes lomareissua tänä kesänä, että saamme viettää viimeisen kesän karvaisen lapsemme kanssa. Tämä asiaan orientoituminen on vienyt koko kesän, on tosi rankkaa ajatella ettei karvakuonoamme kohta enää ole...

Lopetus tehtiin eläinlääkäriasemalla ja he huolehtivat tuhkautettavaksi viemisestä. Käytännössä heillä oli sopimus tuthkautuksia tekevän firman kanssa, joka määräpäivin haki tuhkautettavat eläimet (tarvittaessa säilytys kylmässä). Kaikki kulut maksettiin elänlääkäriasemalle. Tuhkan sai noutaa muistaakseni viikon päästä eläinlääkäriltä. Se olisi halutessa myös lähetetty kotiin.Eli kun varaat aikaa lopetukselle, kysy elänlääkäriltä voivatko hoitaa tuhkautuksen (voit tietysti kuljettaa eläimen itsekin). kaikilla elänlääkäreillä ei ole riittäviä kylmätiloja, jolloin lopetuspäivä on valittava sen mukaan.Oman koiran tuhkan tilasimme vain pahvirasiassa (erilaisia uurnia tarjolla) ja ripottelimme maahan mökillä. Hintaa en muista, mutta oli mielestäni varsin kohtuullinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat