Vierailija

Muistakaa miten helppo keino se on kehittää lasten sanavarastoa ja mielikuvitusta.Mitä muita kivoja juttuja teette lasten kanssa?

Kommentit (8)


Lauletaaan ja loruillaan myöskin joka päivä useita kertoja. Lasten myötä pitänyt ihan opetella hieman laulamaan, jottei kuulosta ihan variksen rääkymiseltä ja sitä opeta muksuille :DMuutenkin lasten kans puuhastellaan aika paljon monenlaista. Ollaan miehen kanssa tosi lapsirakkaita ja eletään aika paljon lasten ehdoilla yleensäkin elämää.

Meidän 3-vuotias on tällä hetkellä eniten kiinnostunut vesiväritöistä ja tänään hän piirteli monta paperia täyteen kirjaimia. Muovailu on myös hänelle mieleen, mutta piti laittaa vahat vähäksi aikaa piiloon, kun hän eilen laittoi muovailuvahapalloja pitkin seiniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta nyt tuota 2-vuotiasta ei kiinnosta lukeminen ollenkaan. Sillon harvoin, kun haluaa kuunnella satuja, niin antaa lukea ehkä lauseen joka aukeamalta. Lastenlaulut kyllä soi melkein koko ajan lapsen huoneessa, mutta jos minä rupean laulamaan niin tyttö sanoo vaan " äiti, laulaa ei" =)

Tulee kyllä laulettua/soitettua ja luettua kirjoja. Poika on niin kova laulamaan että pitäs uusia lastenlauluja jostain löytää ja opetella.

Postitkin luetaan yhdessä, hän selaa omaa lehteään ja minä omaani, sitten vastailen kysymyksiin ja kaikkeen mitä hän ihmettelee lukemisen lomassa.

joskus luetaan samalla istumalla 5 kirjaa, joskus ei poikia nappaa ollenkaan.joka ilta ainakin lauletaan unilaulu autossa usein lauletaan koko ajan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat