Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli olen tulossa Suomeen vajaan vuoden ikäisen lapseni kanssa pitkäksi viikonlopuksi. En viitsi kaikkia ruokia ottaa mukaani, vaikka lapseni melkolailla nirso onkin sen suhteen mitä suostuu syömään...Pitkälti varmaan pelataan loman aikaan Pilteillä yms. eli vinkatkaa mitä nimikkeitä kannattaa kokeilla kun lapsi on havaintojeni mukaan innostunut syömään vain niitä purkkiruokia (lähinnä pastoja) jotka tuoksuvat ja maistuvat sellaiselle, että voisin niitä kuvitella itsekin syövän :). Jotkut vastaavan kriteerin täyttävät riisipohjaiset ruoat menee myös, mutta jos on perunaa, maissia tai porkkanaa niin, että maistuu selvästi ruoassa ei suostu syömään :(.En haluaisi ostaa vinoa pinoa ja viskoa menemään ihan vaan sillä, että korkin avaan ja totean olevan " huonoa" ... Lisäksi kun haaveena on löytää ihan vaikka vaan pari sellaista ruokaa joita voin ostaa sitten vielä enemmän mukaan otettavaksi.

Kommentit (10)

Me kävimme Suomessa esikoisen ollessa 10kk eikä tyttö suostunut syömään lusikallistakaan mitään sikäläistä vauvojen purkkiruokaa. Hipp-ruokia ei silloin (4v sitten) vielä ollut Suomessa.Annoimme tavallista ruokaa ja 1,5-vuotiaiden purkkeja, ne kävivät.

Nythän niitä Hipp-purkkeja on, eivätkä ole minusta erilaisia kuin Saksassa, kuopukselle on kelvannut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osa samoja kuin Suomessa (samat tuoteselosteet) osa ei.Ja täällä on todella suppea valikoima purkkiruokia, kun Tanskalaiset syöttää lapsille leipää, maksapasteijaa ja makkaraa pienestä pitäen ihan kuin itsekin syövät :/. Jotta laajennut valikoimaan on paikallaan.Muualla Euroopassa ollaan myös matkusteltu ja joitakin hyviä ruokia sieltä löydetty, mutta eipä noita enää varastossa ole.

Suomessa on melko mauttomia vauvanruuat jos vertaa muiden Euroopan maiden vauvanruokiin.

Itse olin ihmeissäni kun käytiin 7kk vauvan kanssa Saksassa ja siellä oli vauvoille paljon maukkaampia ruokia (esim. juuri ne ap:n mainitsemat pastaruuat) ja makeampia jälkiruokia. Kyllä maistuivat ne sapuskat meidänkin nirsolle pojalle oikein hienosti.Ap:n tilanteessa toisin ainakin jonkun verran purkkiruokia tullessani.Puurot täällä on ihan maukkaita, ne pahvitetroissa myytävät. Maistuvat nirsommallekin vauvalle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat