Vierailija


Siis mistä se kuori on tehty ja mitä niissä on sisällä? Onko hyviä?

Kommentit (5)

Eli joka maassa on oma tapa ja omat täyttee. Voit laittaa esim. kaalia, porkkanaa, sipulia, jauhelihaa ja vaikka ituja. Tai vaikka tehdä ne sienistä, paprikasta ja muista kasviksista. Idea on että ne kaikki on hienoksi " höylätty" eli sellaista silppua. Ensin se sisälmys kypsytetään pannussa ja sitten rullataan esim. aasialaisista kaupoista saatavilla " lätyillä" . Ne löytyy pakastealtaasta, ne huoneenlämmössä olevat on mielestäni kamalia. Kääryleet on kerrassaan ihania ja juhlien varma hitti (menee niin paljon kuin tekee). Mutta työläitä ovat. Vinkkinä sanoisin että kun ne on käärinyt valmiiksi niin niitä voi pakastaa ja paistaa rasvassa sitten kun laitetaan tarjolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

levyt kastellaan vedessä, täyte laitetaan päälle, kääritään rullalle ja uppopaistetaan. Riisipaperin voi syödä myös kostutettuna ilman kypsennystä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat