Vierailija

Minulle on muotoutunut sellainen käsitys, että yhdenillan suhteissa nainen suostuu paljon herkemmin anaaliseksiin kuin parisuhteessa.

Osaltaan tähän kait vaikuttaa mahdollinen humalatila, estottomuus, mutta ei se kylläkään selitä kaikkea.

Omat kokemukseni anaaliyhdynnästä ovat 6 kertaa yhdenillan jutussa ja vain kerran yhden naisen kanssa parisuhteessa!! Eli 6-1Mistä tämä käyttäytyminen naiset teillä johtuu? Yritättekö yhdenillan jutuissa olla mahd. haluttava, suostuvainen jne, mikä meno ei olekaan todellisuutta parisuhteessa ollessanne?Ja huomattavaa on että näistä 6:sta naisesta 5 ei ollut ennen meikäläistä ollut anaaliyhdynnässä kertaakaa eli olivat ns neitsyitä. Ja puhe on naisista ikäryhmässä 30-40v, ei mistään pikkutytöistä.

Kommentit (4)

Peräaukko ja sen seutu ovat myös erittäin kosketusherkkiä alueita ja seksuaalisesti kiihottavia. Moni lapsi ja nuori kokee mielihyvää koskettelemalla omin käsin peräukon seutua. Jotkut saattavat saada mielihyvää työntämällä peräukkoon sormen tai jonkin sopivan esineen. On syytä varoa, ettei mikään vierasesine pääse luiskahtamaan peräukosta sisään. Jos tällainen vahinko sattuu, kannattaa odottaa, että esine tulee ulosteen mukana pois. Jos esine on iso eikä tule itsestään, on syytä ottaa yhteyttä lääkäriin.

Yhdyntä voi tapahtua myös peräaukkoon. Peräaukon ulkosuun ympärillä on rengasmainen sulkijalihas, jonka kireyttä voi säädellä tahdonalaisesti. Sisempi rengasmainen sulkijalihas on tahdosta riippumaton eikä sitä voi tietoisesti löysätä. Peräukon hidas avaaminen sormilla tai kiilamaisella liukastetulla esineellä saattaa rentouttaa sisemmän rengaslihaksen siten, että siitinkin voi mahtua työntymään anaalikanavaan. Se on kolme senttiä pitkä putki, jonka seinämässä on runsaasti sekä naisella että miehellä seksuaalisia tuntoaistimia. Seksuaalisen mielihyvän tunteen voi saada siten työntämällä siittimen tai sitä vastaavan esineen tähän anaalikanavaan. Siitin aistii myös anaalikanavan puristuksen samaan tapaan kuin emättimen limakalvon kosketuksen. Anaaliseksi onnistuu parhaiten käyttämällä liukuvoiteita, jotka estävät limakalvovaurioilta.

JA MIKSI VAAN NAISET miksei MIEHETKIN???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat