Vierailija

.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä nämä suomalaiset kaupat saisivat paljon enemmän tilauksia jos päivittäisivät sivujaan ja laittaisivat uutta mallistoa heti myyntiin. Tein juuri viime viikolla tilauksen Tanskasta kun lapset tarvitsivat jo pitkähihaista vaatetta tarhaan. Mitä oli suomalaisten kauppojen sivuilla? Kesävaatetta täydellä hinnalla ja vielä joku "kevät tulee" mainosteksti. Tilaisin mieluumin suomalaisesta kaupasta mutta kun ei noilla pikkupuodeilla ole valikoimaa niin ei voi mitään. Houseofkids.dk:ssa oli muuten toimitusaika kaksi päivää, eli nopeampi kun suomalaisissa...

suomalaiset nettikaupat toimii tosi hyvin,

etenkin baobabbaby.com ja lastenmetsola.fi niissä kyllä aina uusimmat esillä ja nykyään jopa edullisemmin kuin tanskasta!!

järkikin sanoo, että kaupassa pitää olla sesongin alkaessa uutta tavaraa! Itselläni ei ole kokemusta näistä ed.mainituista suomalaisista kaupoista, mutta anselmiinan nettipuodista olen tilannut muutaman kerran. Pieni, mutta sympaattinen liike ja ystävällinen palvelu. Lasten messuilla viime vuonna, oli näitä ed.mainostettuja yrittäjiä osastoineen, ja minulle jäi sieltä huono maku suuhun; asiakkaita ei huomioitu eikä palvelu ollut kovin hyvää. Ostokset teinkin Anselmiinasta, ja siellä taas palveltiin todella hyvin, etsittiin koot,esiteltiin mallistot auliisti jne..mutta liekö pärstäkerstoimesta kiinni--ehkä en ollut tarpeeksi varakkaan näköinen näille muille palveltavaksi!

kun aina nämä suomalaiset nettikauppayrittäjät mainostavat täällä omia putiikkejaan...siellä heillä roikkuu samat rytkyt monta sesonkia myynnissä, yksi koko /vaate ja hintaakin vielä tanskalaiskauppoja enemmän! Suosipa siinä suomalaista, joopajoo. Jos haluat oikeasti hyvää palvelua, valikoimaa ja VALINNANVARAA, sekä ajankohtaiset mallistot, niin tanskanmaa on upeita nettikauppoja pullollaan. Moni täällä kehuu house of kidsia , ja se on minustakin yksi parhaista. Myös Ida t.llä on oma nettikauppa, samoin Malalla jne.......

Onko sulla käynyt mielessäkään, että suomalaisissa nettikaupoissa tavara ei liiku, kun kaltaisesi älypäät tilailevat "valinnanvaran" ja "halvempien hintojen" perässä Tanskasta? Onko sun mielestä hienompaa tilata Tanskasta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat