Seuraa 

Heräsin juuri niin makeilta päikkäreiltä, että huh huh! Ajattelin, että nyt on kyllä hyvä vähän lepäillä päivisinkin, kun noi yöt tuppaa olemaan niin katkonaisia ja tuskaisia. Tänään juteltiin siitä neuvolantädinkin kanssa, ja se oli oikein ymmärtäväinen ja muutenkin ystävällinen. Lisäksi myös kyseli ihanasti mieheltä sen tuntemuksia ja pystyykö se nukkumaan, kun minä möyhään siinä vieressä. Kivaa, kun välillä mies onkin vähän valitellut, että neuvolassa on niin ulkopuolinen olo, jos ei hänelle jutella mitäään.No, kaikki oli siis edelleen hyvin, rv 37+2:

Pissa puhdas

Painonmuutos/vko: +-0 eli ei ollut lisääntynyt yhtään!?

RR: 107/63

Sf-mitta: 34 eli pienentynyt viime viikosta sentin (tosin oli eri mittaaja)

Vauvan syke: 130-140 edelleen

Tarjonta: RT edelleenEli kyllä pikku-quu tuntuisi jo asettuneen noihin lähtöasemiin, eikä se taida enää päästäkään siitä kääntymään. Hyvä niin! Ihme juttu toi, että kahdella edellisellä neuvolakäynnillä painoa oli tullut lisää 700g/vko ja nyt sitten ei mitään! Mistähän sekin voi johtua, kun olen syönyt koko ajan ihan samalla tavalla. No, vauvalla on kaikki kuitenkin hyvin, polskii edelleen jatkuvasti ja varmaan minuutissa tulee ne 10 liikettä täyteen, eli sen suhteen ei tarvitse olla huolissaan.Mikäs on Sippuliinin ja Pikku-Tikrun vointi tänään?kandivaihe: Kannattaa kilpailuttaa sähköntarjoajat! Me tehtiin niin ja saatiin paljon halvemmalla muualta kuin lähimmästä. Myöhäiset onnittelut synttäreistä, vaikka pidätkin matalaa profiilia! ;)Moni on kummastellut burden mainitsemaa doulaa. Löysin tällaisen jutun googlaamalla:

[color=magenta]" Jos isä tai muu läheinen henkilö ei jostain syystä tule synnytykseen mukaan, voi pyytää mukaan ns. doulan. Doulat ovat kokeneita, tehtäväänsä koulutettuja, itse synnyttäneitä ja/tai useissa synnytyksissä mukana olleita. Doula pyrkii äidin toiveiden mukaisesti helpottamaan oloa juttelemalla, hieromalla selkää tai vain olemalla läsnä. Doula auttaa äitiä luottamaan omiin voimiinsa ja kuuntelemaan kehoaan. Doula on maksullinen. Hinta on n. 200 mk, joka kattaa doulan taksi- ja ruokakulut. Helsingissä doulan voi saada Helsingin ensikodin kautta puh. 09-7742 4620.

Kysy neuvolastasi, mistä doulan voi tilata omalla paikkakunnallasi." [/color]Huh burde, toi 120 cm sänkyhän on ihan mahdoton! Meillä on kai 180cm sänky ja siinäkin tulee välillä tosi kuuma kun mulla on nää kaks lämpöpatteria, siis masu ja mies! :)G:

1. En ole edes harkinnut doulaa, koska ajatus tuntuu niin vieraalta. Mutta miehen työ on sellainen, että ei voida olla varmoja, pääseekö hän synnytykseen mukaan. Jos ei, niin mun sisko on lupautunut tulemaan tueksi.

2. Pelottaa, että jos vauva ei mahdukaan syntymään alateitse, ja hänelle tulee joku hätä siinä synnytyksen aikana. Esim. happi loppuu ja syke alkaa laskea...huih! Pelottaa myös vähän se, että miten pahasti siinä hommassa voi revetä...

3. Synnytän Jorvissa, joka on lähin sairaala. Sisko synnytti siellä ja oli tosi tyytyväinen. En kaipaa mitään erityistä luomusynnytyspaikkaa, joten siinäkin mielessä tää oli ihan itsestäänselvä valinta.Voi, toivottavasti Suipolla ja Empulla on kaikki mennyt hyvin ja saataisiin pian kuulla iloisia uutisia sieltä suunnalta!Hauska toi Queenin miehus! Sielläkin näköjään jännitys alkaa olla huipussaan. Munkin mies on alkanut vähän jo antaa myönnytyksiä näissä valmistautumisasioissa. Aikasemmin se oli sitä mieltä, että ei nyt vielä tehdä/hankita mitään, mutta nyt se jo ihan innoissaan suunnitteli itselleen eväitä sairaalakassiin. :)Jaahas, Viiperollekin on tulossa poika, kivaa! Me ei kyllä olla hankittu kaikkia tavaroita sinisenä, mutta kyllä se meistä on ollut ihan kiva tietää, kumpi luultavimmin on tulossa.Mitäs Niamey puuhaa? Jokohan on hakemassa nyyttiään?No niin, nyt voisinkin taas lähteä käsitöiden pariin. Mukavaa päivänjatkoa Enskoille!-Q- ja -q- 37+2

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat