Vierailija

Jossain aiemmassa ketjussa oltiin sitä mieltä että okt:hen ei kannata muuttaa ellei ole riittävän isot nettotulot. ( Oletetaan että asunnonrahoitus 50-70%:sti lainalla)

Kommentit (5)

jos olettaa, että pk seutu olisi jotenkin homogeeninen on väärässäPK seudulla voi tulla helposti eteeen tilanne, ettei ole julkista liikennettä, tarvitaan kahta autoa, työmatka-ajoa tulee 70km päivässä, parhaimmillaan kertaa kaksi ja siltikin tontista sillä sijainnilla joutuu maksamaan 60 000¿Kaikkeen pitäisi siis riittää raha, matkakuluihin ja asuntoon. Ei siis voi irroittaa erilliskysymykseksi, paljonko itse asuntoon voi sijoittaa, kun kaikki kulut tulee kattaa.

Jos ajatellaan, että kolmaosa nettotuloista voisi mennä asumiskuluihin ja että 70% vaikka 300000 euron omakotitalosta otettaisiin velkaa, niin yksistään lainanhoitokulut 210000 eurosta olis noin 1000 euroa kuussa ja muusta asumisesta vaikka 250 euroa kuussa. Täten kulut olis 1250 euroa ja nettotulot sais olla 3750 euroa kuussa. Tämä kuitenkin edellyttää, et sukanvarressa olis siis tuo 90000 euroa. Mikäli sukan varressa ei ole mitään, niin sitten pitää olla nettotulot huomattavasti isommat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voit saada sellaisen 150 000-250 000 ihan Helsingistä, Vantaalta jo paljon halvemmallakin. Kannattaa lainalaskurilla katsoa erän suuruutta, niin saa jonkun käsityksen tulevista eristä. Ajattele/laske paljonko on varaa maksaa kuussa asumisesta(lisää lämmityskulut, vedet, vakuutukset, remonttikulut jne)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat