Vierailija

Onko paikalla muita vesirokon kourissa kärvistelevien vanhempia? Kauankos mahtaa tauti riivata, muuten...? Pari yötä ollut kamalaa, kun lapsi vaan HUUTAA kivusta eikä mikään auta... ;CKommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä nimistä sellainen on? Kävin tänään just apteekissa tytön kanssa ja sanoivat vaan, että ota Bepanthenia...Ei edes maininneet mistään vesirokkovoiteesta!!!T. ap

Ensimmäinen aloitti sairastelun viime to ja on jo käytännössä parantunut. Toinen lauantaina ja viimeinen eilen. Kuumetta ei kenelläkään ole ollut. Ollaan suihkuteltu pari kertaa päivässä. Laitan parin tunnin välein apteekista saatavaa vesirokkovoidetta mikä auttaa hyvin näppyihin. Toinen hyvä on apteekin sinkkivoide. Yhtenä yönä annoin nuorimmalle ataraxia kutinaan kun tuntui uni olevan levotonta. Ulkoitu ollaan, aurinko on hyvä lääke näppäyhin joten lapset nakuna terassille päivää paistattelemaan. PALJON helpompi tauti kun osasin arvata!!!

Joillakin on todella paljon niitä kutisevia ja kirveleviä näppylöitä. Eikö se ole vaan ihan hyvä et saa helpotusta, pitääkö kärsiä kun on ennenkin kärsitty?!

Mutta sellaista linimenttiä, jota apteekista sain, ei voi laittaa rikkinäiselle iholle eikä limakalvoille. Ja tytöllä on vesikellot juuri esim. alapäässä... ;CItse kekkasin laittaa Etono-puikkoa ja tuntui kyllä hetkeksi rauhoittuvan.Luulin, ettei lääkäristä saa sen kummempia troppeja. Tauti jyllää nyt viidettä päivää, kantsiikohan enää lääkärille mennä???T. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat