Vierailija

Ja minkä kokoinen ja tyylinen rippiristi on ollut poikien mieleen? Sen verran tiedän, että meidän kummipoikamme toivoo hopeista ristiä.

Kommentit (5)

Toinen kummi osti risti, me ostettiin puolitusinaa hopealusikoita.

OIi mieleinen lahja. Seuraavaksi ostetaan samaa sarjaa piirakkalapio valmistujaislahjaksi, sitten kakkuottimet häälahjaksi...Hopeisen ristin lisäksi antaisin rahalahjan.

Minä "kielsin" lahjomasta rippilastamme. Niin tyhmää kuin se ehkä onkin, niin minusta on parempi, ettei saa rahanippua, vaan kukkia, vaikka ne kuihtuukin aika pian.Meillä toinen kummi toi ristin ja jostain syystä kummia lähellä ollut henkilö toi toisen ristin. Toinen kummi puolestaan tui lasikulhon, jollaisia kummilapsi on jonkin aikaa kerännyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valikoima kunnon RISTEJÄ

ebay.com ja hakusanoilla gold cross necklace tai silver cross necklace. Tai google.com ja käyttää kuvahakua ja samoilla hakusanoilla, ja klikkailee sieltä sitten liikkeen kotisivuille ja visalla maksaa tulee postissa yleensä Amerikasta missä kaikki on hienompaa. Suomesta ei löydy kun mummojen kaulaan Ristejä lyhyt ketju jaa tyyliton risti kuka noita muka pitäs.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat