Seuraa 


Olisko tietoa Pag Peregon Pliko3 vastaavista, mutta edullisemmista matka-/sateenvarjorattaista? Kaivattaisiin meidän " viimeiselle" lapsoselle tuon tyyppisiä matkarattaita, (siis taittuvat kuin sattarit pieneen tilaan mutta silti kuomu ja kunnollinen makuutila) muttei raaskittaisi laittaa " enää" niin paljon rahaa kiinni. Käytettyjä tuntuu olevan vaikea löytää, tai sitten ovat joko ihan uusia (=hinta lähes uuden verran) tai tooosi vanhoja.Ja ratasviidakossa seikkailu on taas työlästä, joten vinkit kelpaisivat.

Kommentit (2)

AT-Lastenturva), hinta saattaa olla edullisempi kuin Plikoissa. Toinen hyvä vaihtoehto Maclarenit (Vaunu-Aitan sivuilta löytyy, hinta halvempi).

Hei,

Tilasin juuri kuopukselle ihan uudet matkarattaat ja mietiskelin mita plikoilla tekisin. Periaatteessa taysin toimivat ja ehjat, ostettu vuonna 2002 ja olleet kieltamatta hyvat. Halusin kuitenkin nyt ihan yksivariset rattaat ja niita ei Peregolla ole. Meidan plikot on vaaleanharmaa-valko pepitaruudulliset, ja niissa on se alakori myos. Paallinen ehja, mutta jonkin verran kulunut. Jos kiinnostaa, nnin laita e-mail osoitteesi niin voinikertoa tarkemin ja laittaa kuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat