Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

YHDYTKÖ?... SEURAAVIIN VÄITTÄÄMIIN?1) Ihminen joka uskoo laatuun. Valitsee kuukasi siteeksi alwayssia?

2) Tämä henkilö uskoo myös laatuun ja valitsee pamperssin?Sivut

Kommentit (37)

Täällä ihminen joka uskoo että siteissä ei juuri ole eroa muuta kuin hinta ja täten fiksuna ihmisenä valitsee sen halvemman koska on typerää maksaa liikaa ;)Lapselle on valinnut vaipoiksi pampersit (teippivaipat) koska ne hänelle sopivat parhaiten. Lapsi käytti myös liberon housuvaippoja, koska ne sopivat paremmin kuin pampersin housuvaipat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kummallakin lapsella Pampersit oli tosi huonoja. Liberot imee paljon paremmin. Pamperssissa pikkuinenkin pissa alkaa heti pullottaa tosi pahasti. Ainakin meidän kaupungissa Pampersit on kyllä halvempia kuin Liberot.

Itse käytän kyllä allwayssiä aina. Ehdottomasti paras!

1) Valitsen imukykyisen ja varman vaihtoehdon eli Alwaysin (runsaimpina päivinä kuitenkin Tampax). Libresset kutisee kauheasti (raps, raps). Dailyt haisee heti, kun vuotoa tulee vähänkin. Vuokkosia ostan aina, kun vaan löydän sopivaa mallia (lähikaupassa ei ole).

2)Pampersin Active Fittiä käytetään, kun Liberot falskaa vyötäröltä (pulleamasuiset ja -reisiset vauvat). Kun housuvaippa-aika kohtaa alkaa, alamme käyttämään taas Liberoa, koska se on housuvaippojen ykkönen.Eli itselläni valintakriteerinä on lähinnä varmuus käytössä.

Pikkuhoususuojissa on todellakin eroja. Ostin halvan Vuokkoset-merkkisen pikkuhoususuojan ja helvetti teippi jää housuun ja päälliosa irtoaa. Pirkalla on hyviä ja edullisia mutta kyllä laadukkaita on Allwaysit.Samoin paras vaippamerkki on ehdottomasti Pampers. Imee pisun, toisin kun esim. Liberossa se jää pintaan ja haisee saatika muut halpismerkit.

Vaipoissa yleensä pampers ollut käytössä, nyt tosin muutaman kerran lapsi kaupasta halunnut väkisin muumi vaippoja eikä ole ollut niissä kyllä mitään vikaa.

koska niissä on söpö syän etupuolella, siis siinä siteessä!Vetoaa muhun täysin:)))Ja valitsin ennen Pampersin, kunnes totesin, että Lidlin halpisvaipat on itseasiassa tosi hyviä.

Mä en taas ymmärrä niitä,jotka käyttää Libressejä...nehän tuntuu joltain pahviläpysköiltä haarois..ärsyttää. Joten suosin ennemmin alwayssia,koska ne sentään on pehmeitä!Ja kyllä pampersit on ainakin meillä käytös,active fitit meinaan. Meidän lapset päästää niin paljon " tavaraa" vaippaan.,et ei mitkään liberot riitä alkuunkaan.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat