Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän 1v 7 kk neiti keksi, miten pääsee kiipeämään pinnasängyn laidan yli. Poistimme sängystä kaksi pinnaa, ja nyt neiti ei pysy sängyssä! oNKO kellään vinkkejä miten pitää unikoulua?En todellakaan haluaisi jatkossa ryhtyä mihinkään jokailtaiseen vieressäistumis-nukutusrumbaan, kun en ole ennenkään sellaista harrastanut. Pitäisikö vaan viedä lapsi takaisin sänkyyn vaikka sata kertaa? Meidän tyttö on vaan niin sitkeä, jaksaa huutaa hysteerisesti (niin että tulee ihan sääli) vaikka kuinka kauan... Mutta ei tässä taida olla vaihtoehtoja.

Kommentit (3)

kun sängystä poistuminen kerta viehättää... tuolle vaiheelle ei oikein hirmusti voi mitään muuta kuin olla hermostumatta ja viedä lapsi takaisin sänkyynsä... poppakonsteja ei ole, kun uutuudenviehätys poistuu, homma helpottuu.

eilen illalla nukutusrumba kesti vain 10 min lopultakin! Tosin siinäkin ajassa piti viedä lapsi 10 kertaa takaisin sänkyyn... ja päiväunille meni tänään nätisti.Unipussi meillä on, mutta pelkään että voi tulla pää edellä lattialle jos kiipeä unipussissa laidan yli. Tytöllä on nimittäin tosi vahvat kädet, jaksaa hilata itsensä ylös käsien varassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä poika on nukkunut unipussissa koko pienen ikänsä, ja se rajoittaa ainakin jonkin verran liikkumista. Tosin meidän poika ei pääsisi pinniksestä ilman unipussiakaan pois...

Ystäväni poika nukkuu jo " isojen" sängyssä, ja hänkin vannoo unipussin nimeen juuri samaisesta syystä. Tietty jos lapsi osaa jo riisua pussin, niin sitten siitä ei enää vastaava hyötyä ole ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat