Vierailija

Mieheni vanhemmat jäivät " eläkkeelle" ja mieheni veli ryhtyi pitämään isoa maatilaa. Kuuluisiko miehelleni jotain " osuutta" maatilasta, vai saako veljensä maatilan noin vaan ilmaiseksi? Olen kuullut että muille sisaruksille pitäisi maksaa jotain (tämän henkilön joka jatkaa maatilaa)? En viitsi asiaa suoraan kysyä ettei vaikuta kielteisesti sukulaisuussuhteisiin..??

Kommentit (6)

Eli ukkos veli todennäkösesti ottaa velan ja ostaa tilan. Toki ne rahat joskus jotain (perinnön) kautta kulkeutuvat ukolleskin, mutta ne jaetaan tasan veljenten kesken. Oletko katkera?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jo siinä vaiheessa maata/metsää tms.

Mielestäni tosi hassua, että miehelläsi, tämän veljellä ja heidän vanhemmillaan ei ole ollut mitään puhetta aiheesta. Ymmärsinkö siis oikein? Vaikka uusi isäntä " saakin" tilan lainat yms. haltuunsa, niin kyllä olisi jonkinlaista keskustelua ja suunnittelua muidenkin sisarusten kanssa järkeävää tehdä.

mutta ainakin ennen maksettiin (siis se joka sai tilan) muille sisaruksille " hyvitystä" , joka ei siis ollut pakollinen. Se joka tilan ottaa hoitaakseen joutuu vastaamaan tilaan kohdistuvista lainoista ym. vastuista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat