Vierailija

Luin tuossa Tony Halmeen rangaistuksesta 80 pvää ehdollista vankeusrangaistusta ja 1320 e sakkoja. Rikoksen uusija ja kansanedustaja. Ihan naurettavaa. Puhumattakaan niistä ' täyttä ymmärrystä vailla' rikoksista, joita on jatkuvasti. Eilen oli uutisissa, että ulkomaalaisviraston karkoitusmääräykset rikoksentehneille Somalipakolaisille, tullaan mahdollisesti perumaan. Varsinkin lapsiin sekaantuvat rikoksentekijät, mielestäni heidän pitäisi saada elinkautinen, mutta kai nykyisellään vain muutama vuosi riippuen rikoksesta. Ihan naurettavaa paapomista. Näitä esimerkkejä kyllä löytyy. Minusta Suomi on täysi holhousvaltio, varsinkin rikoksen uusijoille.

Kommentit (7)

olisivatpahan ainakin pedot ja raiskaajat sekä pahoinpitelijät kauemmin normaalin väestön tieltä pois.ei mun oikeustajuun mahdu että talousrikoksista räpsähtää kovemmalla kädellä kuin toisiin ihmisiin kohdistuvista rikoksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tavoite on, että sieltä päästyään voi vielä sopeutua yhteiskuntaan. Mitä pidempään siellä on niin sitä epätodennäköisemmin sopeutuu (eli jatkaa entisen malliin). Lisäksi pitää muistaa että vankilat ovat suuria rikollisten koulutuspaikkoja. USA:ssa vankilaan joutuu helpommin ja siellä ollaan kauemmin, silti pidän Suomea turvallisempana paikkana.

USA:ssa paljon kovemmat rangaistukset ja rikollisuutta paljon enemmän. Ihmisiä vankiloissa varmaan enemmän kuin ainakaan missään muussa länsimaassa. Ei se ole ratkaisu eivätkä rikolliset yleensä ajattele elämää kiinnijäämisen jälkeen.

ihmistä. Siis se on yli 295 miljoonaa enemmän ihmisiä kuin Suomessa. Kyllä siihen sakkiin mahtuu niin monenlaista tallaajaa. Ja toivottavasti tiedät, että siellä jotkut rikokset ja rikolliset ovat todella sairaita. Miten voit kuvitellakaan, että Suomessa liian löysät rangaistukset rikollisille??? Ja pitäisi vielä lieventää??? Päähän silittelyä ja sääliä heitä kohtaan ja voi voita vaan ilmeisesti. Siis mulla ei mene kaaliin esim. henkirikosten paapojat ja vakavien rikosten uusijoiden paapojat.Pelko vankilaan joutumisesta voi olla myös hyvä, ei sitä kovin heppoisin konstein haluaisi sinne joutua ja voi toivottavasti estää rikosten tekoa. On ne vankilat sen verran kovia paikkoja ainakin jenkkilässä. Ja jotkut sairaat rikostentekijä yksilöt on vain parempi pitää normaalin yhteiskunnan ulkopuolella. Näin se vain on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat