Seuraa 

Meidän 1-vuotiaasta pojasta on tullut aivan mahdoton :(

Itsepäinen kuin muuli, ja erittäin vilkas ja sosiaalinen.

Ei siinä mitään, mutta olemme ihan hukassa ja väsyneitä kun huuto on jokapäiväistä ja lähes koko aikaista kun ei saa mitä haluaa.

Itsekseen ei leiki kuin hetkittäin.Olisiko jollakulla kokemusta, neuvoja miten tälläistä pientä tulisi kasvattaa, vai voiko vielä edes kasvattaa ??

Yritetään harhauttaa, kiinnitetään siis huomio johonkin muuhun, mutta aina ei se toimi.Terveisin huutoon väsynyt äiti.

Kommentit (3)

Myös 1-vuotias erittäin temperamenttinen poika ja kiukkuaa melkein koko ajan. Eipä kai sitä kauheasti voi vielä kasvattaa; pitää vain yrittää olla kärsivällinen ja yrittää kiinnittää huomio johonkin muuhun kun kiukkuaa. Meinaa kyllä välillä hermo mennä itseltäkin...

Tiedätte varmaan mitä tarkoitan..

Tässä kyllä miehen kanssa monesti mietitty millainen tuosta pojasta oikein tulee kun kasvaa. Täytyy vaan yrittää pysyä johdonmukaisena ettei poika ala vetää meitä 6-0.

Nyt vielä tuntuu olevan extrakiukkua ilmassa, taitaa olla poika flunssassa - äiti on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä poika 1v 6kk ja huutaa ja kiukkuaa/kitisee kans melkein kokoajan. Välillä auttaa kun saa houkuteltua johonkin leikkiin, mutta välillä ei taas kelpaa mikään...Kyllä vanhempien hermoja kiristellään...Hyvä ei ole antaa periksi jatkuvasti vaikka sillä huudon saa loppumaan. Sitten muuttuu vaan kauheemmaks. Korvatulpat vaikka korviin ja antaa huutaa jonkun aikaa..ei olla parempaa keksitty. Ulos vienti auttaa kyllä, mutta kuka nyt montaa tuntia jaksaa pihalla lapsen kanssa olla :/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat