Vierailija


Lähdemme mieheni kanssa juhliin ja viivymme seuraavaan päivään, yövymme siis toisessa kaupungissa. Lapsemme 9 ½ kuukautta jää mummolleen hoitoon vuorokaudeksi.Olemmeko huonoja ja kamalia vanhempia?

Kommentit (11)

voisin kyllä olettaa, että lapselle on oudompaa nukkua vieraan ihmisen kanssa vieraassa paikassa kuin se, että saa olla omassa kotona tutun ihmisen kanssa vaikkakin sitten muutaman tunnin kauemmin ilman vanhempia...


En itsekään usko, että tällaisella yhdellä kerralla olisi mitään traumatisoivaa vaikutusta lapseen, koska muuten elämme tiivistä ja tasapainoista perhe-elämää. Mutta kuten edellä mainitsin, sitä saa näin " mammana" kaikenlaisia syyllistäviä ajatuksia päähänsä vähän joka asiasta.Aiomme viettää hauskan illan ja palata kotiin entistä ehompina! Kiitos kommenteista ja iloisen illan toivotuksista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ja lapsi on tosiaan mumminsa kanssa tekemisissä useita kertoja viikossa, joten ei ole vieras. Tuntuu hassulta, että vieras hoitaja olisi lapselle parempi kuin tuttu ja turvallinen mummi.Rajansa on täydellisellä vanhemmuudellakin.Itse en jättäisi vielä alle vuoden ikäistä mutta ei tuo minusta nyt kamalaakaan ole. Toivottavasti ap teillä ei ole kovin paha äidinkaipuu-kausi menossa, monella tuossa iässä on.

Kamalasti siitä stressasin, mutta osasin lopulta suhteuttaa kun tajusin, että monet joutuu viemään vauvan tuossa iässä kokopäivähoitoon...Hyvin oli mennyt, mummulla ja vauvalla oli kivaa ja vanhemmilla vielä kivempaa vaikka seuraavana päivänä olikin jo kova kiire kotiin... :) Nauttikaa!

hänelle hotellin tietenkin) Näin vauvan ei tarvinnut olla meistä erossa kun ne muutamat illan tunnit.suomalaiset lastenpsykologit ovat antaneet MLL:n kautta suosituksen enimmäiserossaolo ajoiksi: niin monta vuorokautta kun lapsi on vuosissa. Eli vasta yksivuotiaasta lähtien voi olla koko vuorokauden poissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat