Vierailija

Ollaan nyt lomien aikaan ajeltu pitkin maita ja mantuja ja jos jonkinnäköistä syrjäkylää on tullut nähtyä. Aina mietityttää sama asia: Missä ne ihmiset käy kaupassa? Jokaisessa kylässä on varmaan joku kyläkauppa, mutta eihän sieltä saa mitään niin tuoretta kun jostain Prismasta ja valikoimakin on onneton, ei voi yhtään vertailla hintoja ja aina puuttuu joku tuote. Jos lähimpään kaupunkiin jossa on isompi marketti, on 100km ja kyläänkin 50km, mistä nämä ihmiset raahaa helteellä kaikki ruuat?

Kommentit (10)

suurinpiirtein kerran viikossa käydään hakee Prismasta tai cittarista isompi lasti ruokaa. Tosta viereisestä pikkukaupungista löytyy kyllä mm Lidl, S-market ja K-supermarket.Ja on meillä muuten kasvimaakin, oli jo valmiina kun muutettiin.. Eli pottua saa myös omasta takaa. =)

Kaupunkiin on matkaa noin 30km, ja sieltä haetaan lähinnä isommat ostokset. Lähikauppa on 1km päässä, sieltä saadaan maidot ja leivät ja muut päivittäistarvikkeet.Ja kesähelteistä ihan totta turiset, meilläkin on kylmälaukku mukana aina jos kaupungissa kaupassa käydään ja ostetaan esim. maitotuotteita tai lihoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikeita! Siis kaupunkilaisille! Moni pienen pieni kyläkauppa saa päivittäin tuoretta tavaraa tiskiinsä. Ja sitähän voi tilata etukäteen jos on esim. juhlia tulossa. Ja ei tuo 50km automarkettiin ole matka eikä mikään! Asioista ei kannata tehdä liian vaikeita!

paljon lihaa (hirvenmetsästäjä perheessä), joten ei tarvitse ostaa käytännössä juuri muuta kuin maito- ja viljatuotteet kaupasta (ja tietysti jotain erikoisempaa, mausteita yms). Niitä löytyy kyllä kyläkaupastakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat