Seuraa 

Meillä on ihana, aurinkoinen ja tyytyväinen poika 4,4kk. Nyt on noin viikon ajan heräillyt noin tunti yöunille menon jälkeen kurkku suorana huutaen, jopa 3 kertaa. Yöt menee muuten samalla lailla kun ennenkin. Huutoon ei auta mikään kevätjuhlaliike, jossain vaiheessa rauhoittuu joko kapaloon, rinnalle, vaunuihin... Raivari on kestänyt 1min, ja parhaimmillaan 1,5h.

Kiinteät aloitettu pari viikkoa sitten, poika alkanut kääntyilemään, hampaita ei ole vielä. Onko näissä joku syy, vai mikä on?Onko teillä ollut vastaavaa, ja jos on, kuinka kauan kesti?Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (3)

Meillä oli sama juttu pojan kanssa noin 3,5kk paikkeilla. Meillä tosin mentiin vielä täysimetyksellä eli niillä kiinteillä ei ainakaan ollu vaikutusta meillä. Pojan huuto oli aivan hysteeristä, pahimillaan kesti tosin " vain" 10min. Korvissa ei ollu mitään ja muutaman illan, noin viikko, jälkeen nää itkut jäi pois. Päivisin ei meilläkään ollu mitään huutoja ja poika oli muuten itse aurinko. mitään selitystä itkuihin ei miehen kanssa keksitty, mutta onneks eivät kestäneet kauaa.Scorppis ja poju 6kk

Meijän tytöllä oli elämänsä ensimmäinen korvatulehdus, joka ilmeni sillä et meni kyllä illalla normaalisti nukkumaan, mutta jo 20 min kuluttua heräs itkemään. Rauhoittelun jälkeen meni taas n. 20min ja heräs itkemään, tätä jatkui koko yön enkä tajunnut ennenkuin seuraavana päivänä paikkäreiden kohdalla, kun taas sama toistui, et voisko olla korvakipuja.

Tosin tytöllä alkoi samaan aikaan flunssa ja kuume, mut mitään korvien haromisia ei ollut.Joten suosittelen et tarkistutat korvat ekana...

Muuten en kyllä osaa neuvoa/auttaa.Jade ja tyty 7kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päivisin eikä öisin ole mitään ongelmia... Eikä poika kipeän oloinen ole. Liittyykö korvatulehdukseen aina kuume tms? Nyt poika on nukkunut yöunia 45min, katsotaan mitä tämä ilta tuo tullessaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat