Vierailija

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin puvun ennemmin suvussa kiertävänä vauvan ensimmäisenä juhla-asuna.Puku on tehty äidilleni (on siis lähemmäs 60 vuotta vanha) ja se on äidilläni säilytyksessä ns. pukupussissa.Puvussa on kastettu/nimetty äiti, äitini sisarukset ja kaikki äidin puoleiset serkkuni. Ja tietysti minut ja sisarukseni.

Puku on tehty aikanaan mummilleni (s. 1926), ja sittemmin siinä on kastettu myös hänen siskonsa, siskon lapset eli äitini serkut, minut ja sisarukseni, äitini serkun lapset sekä meidän lapset. Yhteensä taitaa olla nyt 12 kastettua.

viimeinen käyttäjä säilyttää ja kastetun lapsen etunimi sekä vuosi kirjotaan siihen helmaan. alkaa olla jo paljon kirjontaa.meikäläinekin joutui sitten opettelemaan sitä hommaa...

on meillä kiertävänä kastepukuna. Malli on todella nätti mutta tietenkin sota-aikana tehty, ja todella yksinkertainen. Mutta mielellään ollaan sitä käytetty..Ja anoppilassa on säilytyksessä tämä puku.

Miehen puolelta siinä on kastettu ainakin mieheni sisaruksineen ja serkkuineen sekä meidät lapset ja miehen sisarusten lapset.Anoppi säilyttää ja vaihtaa aina nauhat tarpeen mukaan... :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat