Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nyt se on nahty, alkoivat oikein hairikoida. Oikein olan takaa yrittavat palstaa tappaa, nyt on lahella. Kuka naita paatoksia tekee? Pitaisi ottaa vahan lomaa.

En varmasti suunnittele kansia. Jos mainoksen on tarkoitus ärsyttää niin tuo ainakin tekee sen. Harmi vaan että ärsyke ei nyt ole mainostajan toivomaa sellaista..... Taidan minäkinsiirtya kilpailijan sivustoille. HEIPPA

mutta otin pois päältä kaikki javan ja java scriptin sallivat vaihtoehdot. mulla siis mac ja sieltä selaimen asetuksista valitsin turvallisuus ja ruksin pois noi kaikki höpinät

"Hei! Kiitos palautteestasi! Mainoksemme ei ollut tarkoitus toimia näin ärtymystä aiheuttavalla tavalla. Otimme välittömästi yhteyttä yhteistyökumppaniimme, ja asia on nyt korjattu, mainos ilmestyy Vauva.fi -sivuston vierailijalle vain kerran. Olen pahoillani, ettemme aikaisemmin virhettä huomanneet ja se ehti aiheuttaa sinulle harmia."

"Teidän mainoksenne lävähtää ruutuun vauva lehden sivuston keskusteluissa muutaman sekunnin välein. Jos sen oli tarkoitus ärsyttää sen se teki. En ihan varmasti koskaan erehdy tilaamaan teiltä ensimmäistäkään kirjaa. Voitte suunitella ne kannet ihan keskenänne. Kiitos."

Siinä etusivulla ihan oikeassa yläkulmassa on tosipienillä kirjaimilla palautteet.

Puhelin ja sähköposti pakolliset, mutta tekaisin siihen jotain.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat