Vierailija

on rahaa, olette hoikkia, raskaaksi tule eka kierrosta, lapsia on tullut kumpaakin sukupuolta jne.

Kommentit (19)


Ehkä ulkoisesti asiat voivat olla hyvin, on taloa, autoa, merkkivaatteita, hoikkia, on tyttöä ja poikaa, raskaaksikin jopa tullut ekasta kierrosta.Mutta elämä on muutakin kuin nuita listattuja asioita. Surullisiakin asioita mahtuu kyllä aika paljon munkin elämään. On kuitenkin helpompi kertoa vaikkapa omasta talosta, kuin siitä, että lapsi synty keskosena ja hänen kanssaan on ollut pari vuotta taistelua elämästä ja kuolemasta. Nyt tää vuosi on jo helpottanut ja nyt osaa kunnolla vasta lapsenkin kanssa olla, ettei jatkuvasti pelkää menettävänsä häntä. Mutta sekin on kipeä asia vielä ja ei sellasesta tee mieli kovinkaan - edes keskustelupalstalla puhua.Ei kukaan ihminen ole täydellinen. Eikä kenenkään elämä ole täydellistä.Ei raha tai hoikkuus ihmistä sinänsä onnelliseksi tee, vaan siihen tarvitaan paljon muutakin.Btw kyllä tällaisia ns. täydellisiä on esim Helsinki ja Espoo aika lailla täynnä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa elää ja uskoakin ihan tosissaan tuohon mielikuvitusmaailmaansa.. Toivottavasti Stella saat joskus jotakin muutakin iloa elämääsi kuin suunnitella täydellistä elämää netissä!

Jos sun mielestä ei kaikki tuo tee elämästä juuri sitä täydellistä niin miks ihmeessä kokoajan kailotat sitä kuinka täydellistä kaikki on kun on ne merkkivaatteet jne. Ei ensinnäkään merkkivaatteet ole mikään täydellisyyden ja hyvän elämän kuva, vaan mun mielestä just päinvastoin. Se kuvastaa ihmisen pinnallisuutta ja sitä mitä ihminen arvostaa elämässä. Varsinkin siinä vaiheessa kun ihminen ei lopulta osaa elää kerskumatta ja puhumatta siitä, on jo ylimenevää itsekkyyttä. Mun mielestä on hienoa että suomessakin on vielä ihmisiä jotka eivät kersku omaisuudellaan vaan elävät niinkuin muutkin kanssaihmisest.

Stella on onnistunut luomaan tänne uskottavuuden rajoilla olevan tarinan. Luultavasti valtaosa häntä koskevista aloituksistakin (kuten tämä) on hänen itsensä kirjoittamia. Onhan se itsensä perään kysely vähän säälittävää, mutta niin näiden palstafeikkien täytyy toimia pitääkseen tarinansa pinnalla.Tiedän tämän, koska harrastan itsekin ajoittain tekaistuja tarinoita täällä. Stellan toiminta on toiselle feikille aivan läpinäkyvää.

Tosin en tiiä mikä mies on ammatiltaan ja mitä tekee työkseen. Mutta sen voin sanoa, että tein tutkimuksen palkoista esitelmääni ja voin sanoa, että presidenttien ja yritysjohtajienkin palkat suomessa on reilusti pienemmät kuin 25000 e. Oliskikohan nyt kuitenkin käyny niin että on menny kuukausi ja vuosipalkka sekasin. Yleensä suomessa tienataan tuon verran vuodessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat