Vierailija

joka Helsingissä näyttäisi menevän virka-ajan jälkeen on Karvinen, joka on k7.Itse uskon (trailereita nähneenä), että keväällä 6-vuotta täyttäneemme aivan hyvin voi tuon katsoa (siis jos olisi joku k10 en todellakaan veisi, mutta kyse on vajaan vuoden erosta suositusikään... Moni lapsen täysin samalla tasolla operoiva kaveri eskariryhmästäkin on jo täyttänyt seitsemän vuotta...)

MUTTA, voiko joku lipuntarkastaja oikeasti alkaa kysellä lapsen ikää ja sanoa, ettemme saa mennä katsomaan ko. elokuvaa? Meidän 6v kun on aika pienikokoinen ja häntä voisi fyysisesti luulla vaikka 5-vuotiaaksi. Kertokaa te fiksummat, onko nämä leffan ikärajat siis tapauskohtaisia suosituksia (reilu 6-vuotias pääsee molempien vanhempien luvalla ja läsnäollessa) vai ovatko ne leffateatterin " sääntöjä" . Voiko joku virkaintoinen poke oikeasti käännyttää meidät salin ovelta ostettuamme 3 kpl kymmenen euron arvoisia leffalippuja?

Kommentit (4)

tä saliin kun ikäraja on " 7" ?...Käyhän niiden julkkistenkin lapset jatkuvasti katsomassa ties mitä k10-15v elokuvia ja päätyvät vielä lehtien palstoille esittelemään näitä käyntejään.-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat