Seuraa 

eli miten teillä n.10-13 vuotiaitten kohdalla, annatteko laittaa tonne irc-galleriaan omia kuvia ja juttuja??

Tyttäreni eilen näytti kavereittensa kuvia, osa ihan ok kuvia, mutta osissa tytöt keimailee kameralle, minihameet on vesirajassa,tissitopit mini kokoisia ja muutenkin tytöt yrittävät näyttää isommilta mitä ovat.Osa lasten vanhemmista tietää kuvista, osa ei. Miten ihmeessä vanhemmat antavat laittaa sellasia kuvia sinne, vai eivätkö he ole kiinnostuneita asiasta.

Tyttäreni kysyi, saako hän laittaa kuviaan sinne. No ei todellakaan saa!!!Selitin syyksi, en halua että mielenvikaiset Perat katselee pikku tyttöjen kuvia, selitin että on aikuisia jotka tykkäävät tytöistä mikä taas on väärin. Sanoin, että esimerkiksi Antti 13 vee voi hyvinkin olla Antti 43 vee. Tyttäreni sanoi ettei ole koskaan edes ajatellut sitä mahdollisuutta, että joku voisikin valehdella nimensä ja ikänsä.Aika naiivia!!Järkytyin todella paljon niistä kuvista, valvooko joku niiden kuvien laatua ja kuka siellä sivuilla käy, kyllä miehenkin sanoi ettei tyttö todellakaan saa kuvia sinne laittaa. Ällöttää oikein ajatuskin siitä kuinka pervot niitä kuvia katselee.Tänään ajattelin, että ylireagoinko asiaan, vai mitä tämä oikein on???

Mitä mieltä muut koululaisten äidit ovat???Kuumetta

Kommentit (2)

ja olen tehnyt sen selväksi jo monta vuotta sitten. En ymmärrä aikuisia jotka antavat lapsensa laittaa kuviaan sinne; voiko niin tyhmiä aikuisia olla että eivät tajua että irc-galleria on pedofiilien tärkein lähde perversioidensa toteuttamiseen. Olen kertonut tämän asian tyttärelleni jo ennenkuin hän edes tiesi mikä irc-galleria on.....

Kovastihan siellä varoiteltiin kuvien laittamisesta nettiin. Kun julkaiset kuvan siellä, se voi olla jo hetkessä toisella puolella maailmaa. Kuulin myös, että tytöillä on myös ns. kilpailua, kuka uskaltaa laittaa rohkeimman kuvan julkaisuun.Kamerakännykällä saatetaan myös ottaa salaa kuvia, mitkä voivat lähteä nettilevitykseen. Siis kiusaamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat