Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tossut nimittäin hiostaa aikalailla mikä ei kiva juttu varsinkaan kun ulos mennään niin olis valmiiksi hiostuneet jalat ja sukat jaloissa.

Joten kipaisin tänään kauppoihin ja 4 eri putiikissa piti käydä jotta löysin koon 31 ja 28 sandaalit lapsilleni.

Olivat joka paikasta ihan loppu ja vain joitakin hajakokoja jäljellä.

Olivat vielä alessakin joten hintaa tuli 2 sandaaliparille vain 27,50e : )

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä pojalla ollut koko päiväkotiuran nilkkaa tukevat Davis sandaalit. Ovat hyvät jalalle ja en ole ainakaan kuullut, et olis kenenkään varpaille tai sormille kaikkien näiden talvien aikana astunut. Itse on osannut ne laittaa siitä lähtien kun mitä on nyt itse osannut muutenkaan pukea, sillä niissä tarrat.Rantaläpöttimiä en kyllä suosittelisi, kun niissä jalka nousee " jalustalle" , mut kuitenkaan ei ole mitään tukea jalan nurjumiselle. Pienen lapsen nivelsiteet kun ovat aina heikompaa tekoa kuin aikuisen eikä kukaan aikuinenkaan enemmässä käytössä eli koko päivän kävelyissä haluais rantaläpsöttimillä olla.Sandaalit siis hyvä valinta, jos niissä on kantakappi. Urheilutyyppisiä sandaaleita en ostaisi, koska niissä sama ongelma kuin rantaläpöttimissä. Tossut sitten paremmat kuin kantakapittomat sandaalit, sillä niissä jalka ei nouse maanpinnasta korkeammalle.

niillä on hankala istua lattialla, koska painavat ja leikeissä lapset ottavat ne mielellään pois jalasta ja eivät enää muista laittaa takaisin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat