Vierailija

Erityisenä toiveen olis päästä lentämään jonnekin. Muutaman päivän loma (max 4-5 päivää) olis varmaan mahdollinen syysloman aikaan.Mutta minne vois sitä muutamaksi päiväksi kahden lapsen kanssa. Kuinkahan kalliita tuollaiset muutaman päivän lomamatkat ovat? Onko kellaan antaa vinkkejä?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsellänikään ei ole kovin paljon kokemusta ulkomaanmatkailusta, joten hieman jännittää.Mies on kyllä matkaillut enemmän, mutta ei ole nyt kovin innostunut lähtemään, joten häneltä apua ei paljon saa. Mutta jos saisin varattua matkan, niin kyllä hän sitten mukaan lähtee.

niitähän saa nykyään halvimmillaan muutamalla kympillä. Ja sitten vaan netistä hotelli tai hostelli muutamaksi päiväksi. Helppoa kuin mikä.Me kävimme viime vuonna alakoululaisten kanssa Roomassa (saatiin lennot 50e/hlö). Esim Colosseum oli 10-vuotiaan pojan mielestä maailman mielenkiintoisin paikka. Sitä ennen oltiin Berliinissä, jossa oli hieno merimaailma, josta lapsia ei olisi saanut ulos millään.Kyllähän nyt ihan missä vaan on tekemistä myös lapsiperheelle, kun vaan vähän ottaa etukäteen selvää.

Barcelona on myös ihana paikka lasten kanssa, kaunis kaupunki jossa myös mahdollista mennä rannalle. Eläintarha yms nähtävää muutamaksi päiväksi, helppo lähteä vaikka junalla lähikyliin jne.Pojille yksi unelmapaikka on Luzern, siellä on museo jonka nimi on suunnilleen "Kaikki mikä liikkuu", siellä on vanhoja ja uusia kulkupelejä, simulaattoreita yms. Zürichiin lennot.Mistä kakkonen sai 50€ Rooman menopaluu-lennot??? Mä en ole päässyt alle 150€ mitenkään kun verotkin on jo satasen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat