Vierailija

Kommentit (22)

Heh, ootteko osa vastaajista tosiaan sitä mieltä, että päiväkotihoito ei edistä puheenoppimista?Miettikääpä: kotona te ymmärrätte lapsianne puolesta sanasta, mutta vieraalle ihmiselle (lapselle tai aikuiselle) puhuessaan he joutuvat yrittämään enemmän (uusia ilmaisuja, selittämistä jne.). Kommunikointia erilaisten ihmisten kanssa tulee päiväkodissa ihan toisella tavalla kuin kotioloissa.En väitä, että päiväkoti mitenkään autuaaksitekevä asia puheenoppimisen kannalta olisi, mutta jos vaikeuksia on > helpottaa kyllä asiaa. " Normaalitapaukset" ovat sitten asia erikseen.t. kuulovammaisen äiti (ja lapsi puhetta oppimassa päiväkodissa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äänne virheet ei parane päiväkodissa vaan siellä voi joissain tapauksissa olla vieläkin avikemapi selvitä kielensä kanssa jos on esim. huono akustiikka kuten meidän päiväkodissa on äänet usein yhtä puuroa ja äänne erottelu on todella hankalaa!!!!

Olen yrittänyt veljellenikin ehdotella sillä heillä tytöt 4v ja 5v puhuvat keskenään " omaa kieltä" ja muutenkin puhuvat epäselvästi. Mutta ei, kotona se on lasten oltava.minäkin olen tätä syntistä sakkia joiden ipanat ovat olleet hoidossa alle vuoden ikäisestä..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat