Vierailija

Olisko vinkkejä miten sais nuo alapään karvat pois ilman et iho ärsyyntyy? Höylällä ku ottaa niin sen saa nahoissaan tuntea vielä monta pv...

Kommentit (6)

Olen vähän pettynyt siihen, että epiloin/vahasin alapääni 2,5 viikkoa sitten, mutta nyt alkaa olla jo pahasti sellainen " viiden päivän sänki" ...Epilointi oli kyllä aikas kivuliasta... Voi ankeuden ankeus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

johtuu siitä, että höylätessä karvan päästä tulee terävä. tässä mielessä epilointi tms. olisi parempin sillä karva otetaan tupestaan asti irti. karva tosin kasvaa kummassakin tapauksessa takaisin, kuten varmaan oletkin jo huomannut :)oman muijani kohdalla on taas väliä sillä mihin suuntaan karvat ajaa. yleensähän karvat tulisi ajaa ns. vastakarvaa, mutta hänen tapauksessaan ajan ne myötäkarvaan. näin sängestä ei tule niin kutiava.

olemassa hoitomuoto, jossa käytetään tehokasta valoa. Tehokkaat valovälähdykset tuhoavat karvatupen. Uusintakäsittely antaa vielä pysyvämmän tuloksen. Tiedustele kosmetologilta. Jälki on pehmeä kuin vauvan pylly...

ja näin sen teen:

1. pestään iho todella hyvin, ja kuivataan.

ei kuitenkaan hangata millään karhealla.

2. levitän partavaahtoa, siis sellaista mikä ärsytä limakalvoja, hyvin

alueelle. hieron vaahdon aivan karvan juureen asti.

3. annan vaahdon vaikuttaa ja pehmentää karvaa

4. ajan karvat höylällä käyttäen uutta terävää terää.

jos tarve vaatii, lisään vaahtoa jotta iho ei ärsyynny

5. huuhdellaan viileällä vedellä, jotta iho rauhoittuu. annetaan kuivua.näin hänelle ei ole koskaan tullut näpyn näppyä eikä iho ole ärsyyntynyt ollenkaan. muija on aika herkkä ihoinen, joten eiköhän tämä sovellu muillekin naisille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat