Vierailija

Mulla on 1,5 -vuotias vesimiespoika ja luonteeltaan on reipas ja puuhakas omassa perhepiirissään. Hihat kyllä palaa välillä nopeasti ja sitten karjuu, mutta leppyilee nopeasti. Vieraassa seurassa katselee kulmiensa alta eikä pidä jos vieras koskettaa tai tulee kovin lähelle. Tuntuu, että on tarkka omasta " reviiristään" elikkä ei pidä kun tullaan liian lähelle, etenkin jos on aivan vieras ihminen. No, tulipa tuo nyt sanottua monta kertaa vähän eri sanoin;)

Talvella alkaa hoito luultavasti päiväkodissa ja vähän mietiskelen mitenkähän siellä tällä varautuneella pikkumiehellä menee. Onneksi vielä on aikaa..Onko tällaista varautuneisuutta sinun lapsellasi, etenkin kiinnostaisi juuri vesimieslapset??

Kommentit (4)

ja kovin kuulostaa samantyyppiseltä! Liikkuvainen, energinen touhuaja, suhtautuu jnkn verran ennakkoluuloisesti uusiin asioihin, tarvitsee aikaa tutustuakseen, veijari-luonnetta, suuttuessaan raivoaa ja hitaammin leppyy, mököttääkin.Päiväkotielämä meilläkin alkamassa talven mittaan, samoja mietteitä meillä...

Oikein sosiaalinen ja iloinen oli, varsinkin vauvana täydellisen tyytyväinen kullannuppu. Nykyisin vakavampi, käytännöllisesti suuntautunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat