Seuraa 

Mitenköhän esim. v,pun Reimatec jaksaa käytössä? Saako sen pyyhkimällä puhtaaksi vai joutuuko sitä koko ajan pesemään, silloin kun ei ole ihan valkoisina hohtavat hanget?Olin kaavaillut kokoruskeita haalareita, mutta haluaisin kuitenkin ihan kunnon ruskean enkä mitää maitokaakaon väristä. Ticket on toki vielä mahdollinen, ja POP. Mutta Reimatec kiinnostaisi mallin ja materiaalin takia.

Kommentit (3)

ja kyllä niin kävi, että siihen lika pinttyi sillä en todellakaan koko ajan ollut haalaria pesemässä :-(Kävin muuten tänään katsomassa Popin talvivaatteita, takkeja ja housuja oli jo tullut. Ruskea väri on todella kaunis, sellainen tumma suklaanruskea. Myyjän kanssa katselimme eri haalarimallien kuvauksia, monet Popin ulkoiluvaatteista ovat vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Vedenpitävä haalarimalli on kaksivärinen.

Minulla on ollut lapsilla vaaleita haalareita. Ainoastaan talvihaalari järkevä ja sekin silloin kun on lunta. Täällä eteläsuomessa haalariostokseni ovat olleet aika epäonnistuneita kun molemmat riiviöni könyävät kaiken ravan ja kuran kautta ;)Pidän siis kahta talvihaalaria: tummasävyistä rapahaalaria ja vaaleaa " vieraskoreushaalaria" . Välikausivaaleanpunaisisa aion hankkiutua vähitellen eroon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niillä on nyt ainoita näkemiäni oikeasti suklaanruskeita haalareita tulossa myyntiin, mutta vain kokoon 92cm saakka. Yläosassa hartioilla oli jotain muuta väriä, alaosa sitä suklaanruskeaa. Yli 92cm on vain takkeja ja housuja.Hintaa Popin haalarille tulee n.109¿Popissa oli jo pienille ruskeita fleecehaalareita ym mukavaa =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat