Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omia kokemuksia?

Kommentit (9)

Muutaman tonnin tinkivara yleensä laitetaan mutta tuo 20 prossaa pätee vain jos kohde on ollut pitkään myynnissä ja myyjän on pakko myydä (tai jos ylihintaa on laitettu reilusti)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei mene kaupaksi sopivaan hintaan niin sitten emme myy lainkaan.Ainahan voit yrittää ihan mitä summia vain, mutta tuo jonkun ehdottama 20% ei vakuuta myyjää siitä, että olette oikeasti ostamassa. Tuskin saat edes vastatarjousta jos tuolle linjalle lähtee.

mutta voihan aina kokeilla kepillä jäätä. Itse en vaivautuisi edes tekemään vastatarjousta tuossa tilanteessa, mutta tavallaanhan on myyjälle aina ihan kiva jos voi edes sanoa muille ostajille että "kyllä tästä on tehty tarjous, se vain ei ollut riittävän hyvä" sen sijaan ettei tarjouksia olisi ollenkaan...

Jos teet liian alhaisen tarjouksen niin korkeintaan hukkaat vähän kaikkien osapuolten aikaa, ei sen kummempaa. Mä en ainakaan olisi kumpaakaan asuntoani myydessäni vaivautunut edes noteeraamaan mitään 10-20% pyyntihinnan alle meneviä tarjouksia, mutta eihän huonoista tarjouksista pahastuakaan voi. Korkeintaan nauraa että ihmiset jaksavatkin yrittää, mutta siitähän yrittävät.

Meillä omistajien kanssa suoraan kaupat. Ei ollut vielä kerinnyt välittäjälle kiinteistö.Hintapyyntö oli 72 000¬, tarjosimme 63 000¬. Tekivät vastatarjouksen 67 000¬ ja tarjosimme 66t. Kaupat syntyivät.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat