Seuraa 

alkanu siis ihan yhtäkkiä haisemaan.

tutkittu kaikki kolot ja reiät..mitään ei löydy. ja tyhjäpestykkin muutamankerran tyhjänä 95 asteessa.

kyse on laadukkaasta LG koneesta joka on vasta 3 vuotta ollut käytössä.ONKO KELLÄN KEINOJA MIKÄ VOIS AUTTAA?omat keinot loppuu..OUTOA!Kommentit (6)

Laita sinne pesuainelokeroon. Sitruunahappoa saa apteekista. Sit vaan kuumin ohjelma mikä koneesta löytyy. Ja muistathan pyyhkiä koneen tiivisteet välillä.

Tuhannet kiitokset teille vinkeistä...testaan heti noita, jospa auttais.olen pyyhkinyt tiivisteet ja pidän luukkua aina auki..eli ei noista voi ainakaan johtua..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse olen saanut hajun pois kun olen kerran ajanut koneen Klorinilla. Ei varmaan ole mikään konevalmistajan suosittelema tapa mutta haju lähtee.

Se pesuainelokeroon ja pesu kuumimmalla. Haju lähtee! Tosin yleensä uusiutuu ajan kanssa, itse olen kerran pari vuodessa pessyt sitruunahapolla ja on riittänyt.


joka sisältää zeoliittia eli KIVIPÖLYÄ!!!!!! Zeoliitti tuhoaa koneen alta aikayksikön..... puhumattakaan, että ei ole hyväksi edes terveelle iholle, saatikka herkkäihoisille.Tässä pesuaine jonka jälkeen ei kone taatusti haise ja pesee sekä vaatteet että koneen puhtaaksi, voin suositella lämpimästi.Linkissä myös kuvia koneesta jossa on pesty zeoliittipitoisella pesuineella.http://www.allegrosuomi.com/

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat