Vierailija

Löytyykö täällä kellään kokemuksia siivouspalveluiden ostosta? Katselin netistä Kotirinki-palvelua ja vaikutti ihan asialliselta.Haluaisin kuulla kokemuksia tästä, ja miksei muistakin siivousyrityksistä. 200 neliön talon kerran viikossa tapahtuva siivous teho-ohjelmalla kustantaisi yli 500e/kk, josta jää itselle (kotitalousvähennyksen jälkeen) nettona maksettavaa 229 e/kk. Tämän voisin ehkä juuri ja juuri pulittaa, mutta minkähän laista laatua tulee?

Sivut

Kommentit (28)

Mutta se maksimivähennyshän on 4600 e/vuosi/talous. Teillä menee laskujeni mukaan yli 5 tonnin. Siis jos on säännöllinen ohjelma läpi vuoden. Mutta jos on varaa siihen niin mikä ettei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siivottavaa reilu 100 neliötä, aikaa menee 2 tuntia. Ylläpitosiivous eli imurointi, lattioiden pyyhintä kostealla ja pölyjen pyyhintä. Lisäksi imuroi matot, vie ulos, tamppaa ja tuo sisälle. Pyyhkii peilit ja pesee vessat. Näitä teidän siivousaikoja katsellessa täytyy todeta, että on tehokas täti! Hintaakin on vain 22 euroa per tunti (alvillisena) ennen kotitalousvähennystä. Meillä tosin laitetaan paikat siivoojaa varten kuntoon eikä hänen tarvitse siirrellä leluja eikä tavaroita, nostellaan kaikki valmiiksi pois.

Olen ollut ko. yrityksen asiakas reilut 2 vuotta. Meillä on ollut käytössä se kevyt ohjelma tähän asti. Palveluun olen ollut kohtalaisen tyytyväinen. Mielestäni on hintansa väärti. Kaikki muutokset ovat onnistuneet ja joustoa on löytynyt hienosti aina kun sitä on tarvittu (muutto, sairastumiset, ajan siirtäminen jne.). Huonoa mielestäni on se, että siivooja ei välttämättä ole joka kerta sama ja että tuollaisessa kevyemmässä siivousohjelmassa siivousaika vaihtelee (eri asia saattaa tietty olla, jos käynti kerran viikossa).Missä kaupungissa ap asustat?

Sitä ihmettelee, miten on ennen pärjännyt ilman siivoojaa. Siivooja käynyt meillä 4 vuotta. Ei mene aikaa siivoomiseen ja sen ajan voi käyttää lapsiin.

Asustan Porvoossa. Siis oikeasti.Kotirinki -yrityksen sivuilla ne suosittelee tehosiivousta jos on esim. lapsia tai kotieläimiä. No, meillä on lapsia niin kai meidän pitää ottaa se tehosiivous? Tai vähintään perustaso. Lähinnä kiinnostaa se lattioiden ja saniteetti- sekä pesutilojen siivous. Ovet saan pyyhittyä itsekin ja lakanat vaihdettua. Olisi ihanaa kun joku imuroisi ja pesisi lattiat ja tuulettaisi matot.

Meillä kävi siivousfirma (eri kuin ap:n kysymyksessä) useamman kuukauden, yleensä kahden siivoojan parina, mutta täytyy sanoa, että kerta kerran jälkeen laatu heikkeni. Toki siivoojat olivat eri henkilöitä melkein joka kerralla (erilainen työnjälki), mutta silti minua alkoi ärsyttää, että kun saivat vakioasiakkaaksi, niin kerta kerran jälkeen tekivät nopeammin ja huonommin. Muilla vastaavaa kokemusta?

8 jatkaa vieläVai Porvoosta :) Mun kokemukset ovat Tampereella toimivasta yrityksestä.Vielä lisään, että meillä on kaksi lasta (vauva ja 4-vuotias) ja ihan hyvin on riittänyt tuo kevytsiivouskin. Mutta onhan se ihan perhekohtainen juttu tietenkin. Jää siinä kyllä itsellekin siivousta ihan kivasti, joten tiiviimpi tahti on varmasti hyvä, jos haluaa selvitä itse pelkällä järjestelyllä. Kannattaa muuten jutella siitä, että mitä tarvis ja kuinka usein. Luulisin, että ohjelmaa saisi muokattua itselleen sopivaksi. Esim. meille saunan pesu kerran kuussa on turhan usein, joten valmista ohjelmaa on hieman muutettu.

Hemuli66

Koti Puhtaaksi Oy.tä en susoittele missään nimessä. Taso on todella huonoa. Käyvät vain nopeasti imuroimassa keskilattiaa, kiillottamassa hanat ikkunasuihkeella. Mattoja ei tuuletella vaikka pyydetään, nurkkiin jää niin kamalat pölyt että itse sai imuroida uudestaan. Myös tasoilla yms oli pölyä. Kylpyhuoneen seiniä ei edes pyyhitä, vain hanat kiillotetaan. Keittiö on murusia täynnä. Todella surkeaa ja olen samaa kuullut monelta. Mainostavat hienoa huoneilman raikastusta, todellisuudessa painavat 15sekuntia laitteen nappia ja näin muka koko asunnon ilma on raikastunut :D 

Myös Stella nimistä yritystä en voi suositella. Ilmoittavat hetkeä ennen sovittua aikaa että molemmat siivoojat on kipeitä ja sijaisetkin on kipeänä. Peilipintoja ei pyyhitä, laminaatit täynnä tahroja, tasopinnoilla roskaa ja muruja, mattoja ei viedä vaikka sopimuksessa on sovittu että ne viedään. Kylpyhuonetta ei välillä siivota lähes ollenkaan. Kalusteita ei palauteta paikoilleen, joka taas vaikeuttaa vanhemman ihimisen elämää. Jatkuvasti on peruutuksia ja siirtoja. Koskaan ei voi olla täysin varma tuleeko siivoojat sovittuna päivänä. 

HenriHahoKotiPuhtaaksi

Hei Hemuli66! <3

Törmäsin tähän kommettiisi internetin ihmeellistä maailmaa selatessani. Otamme palautetta sekä kehittävää että positiivista ilomielin vastaan. Tätäkin kautta onnistaa vaikka eniten toivon suoraa yhteydenottoa. Meille ei ole tullut tämmöistä reklamaatiota ja meitä ei tarvitse pelätä, siis olisitko suoraan minuun yhteydessä niin keskustellaan tilanne kuntoon ja saat pikku yllärilahjan myös. (= 

Yst.t. Henri Haho, Koti Puhtaaksi Oy, henri@kotipuhtaaksi.fi 0447334458

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat