Abortti ja isän oikeudet.

Vierailija

Kaikki toitottavat että naisella on oikeus omaan ruumiiseen. Abortti on ehdoton perusoikeus. Mutta entäs lapsen isä??? Kyse on myös hänen lapsestaan, vaikka se kasvaakaan toisen ihmisen sisällä. Eikö isällä mielestänne ole mitään sanomista lapsensa elämästä päätettäessä.

Kommentit (8)

Vierailija

täytyis sit saada isältä allekirjoitettuna paperi, että on valmis yksin hoitamaan lasta ja huolehtimaan sen tarpeista niin taloudellisesti ku fyysisesti - ja henkisestikin.helppohan sitä on isän " vaatia" lasta jos äiti sen kuitenkin hoitaa.

Vierailija

raskauden kantamaan sekä useimmiten sitoutumaan melko kiinteästi vauvaan ensimmäisen puolen vuoden ellei vuodenkin ajan, on yksi tärkeimmistä näkökulmista lapsen pitämiseen se, jaksaako nainen toimia vastuullisena äitinä, kykeneekö elämään raskauden ajan vastuuntuntoisesti.Sitten toinen tärkeä asia on mielestäni mielenterveyskysymys - vaikka maailma päällään kantaa lukemattomia ihmisiä, joille alkio on " alkulima" , joka " pidetään tai ei" , on myös meitä/heitä, jotka eivät näin kykene ajattelemaan.Jos itse tekisin abortin vain siksi, ettei siittäjä isäksi haluaisi, en pystyisi elämään itseni ja ajatusteni kanssa. Koska omassa mielessäni olisin ikuisesti raukkis, petturi, vastuunpakoilija, lapsentappaja.Ystäviäni en ole koskaan kritisoinut aborteista tai lapsen synnyttämisestä.Tiedän kuitenkin, että sekä abortti että lapsen synnyttäminen voivat olla miehelle mielenterveyttä rassaavia asioita.

Vierailija

olisiko naisella oikeus pakottaa hänet raskauden jatkamiseen?Vaikka eettisesti päätös lapsen syntymästä tuntuu epäoikeudenmukaiselta ollessaan vain yhden vanhemman harteilla, ei sitä voi juridisesti jakaakaan. Kyse on omasta kehosta. Tässä maassa omaan kehoon ei voi olla noin radikaalia päätösvaltaa muilla kuin itsellä.Käytännössä on tietysti fiksua jos päätöksenteossa ovat mukana sekä nainen että mies, mutta se ei muuta tosiasioita miksikään.

Vierailija

Heippa rallaa! 

Tehdään tässä uskonnon esitelmää ja aiheenamme on abortti. Haluaisimme tietää enemmän isän oikeuksista aborttiin! 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat