Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Apuja ja vinkkejä kaivataan tytön nimeksi. Isosisko on nimeltään Lotta Maija Karoliina. (Maija ja Karoliina tulevat suvusta, mutta kakkoselle ei ole mitään kummempia " velvotteita" ..)Kiitollisena jään odottamaan hyviä vinkkejä! :)

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai sitten jo ehdotetuista

Lotta ja Lilli, Lotta ja Liina? ;)Koko nimirimsut vaikkapa näin:

Liina Kaisa Mataleena/Matleena

Liina Kaisu Mataleena/Matleena

Liina Kerttu MatleenaLinda Meeri Matleena

Linda Meeri Katariina/Kristiina

Lilli Kukka-MaariaNoissa Liina -versioissa ideana on se, että Liina saadaan Lotan 3.nimestä (KaroLIINA). Kun Liinan kolmanneksi laitetaan Mataleena/Matleena, on L-alkuinen etunimi jo kolmannellekin tyttöselle valmiina: Leena. ;) Muissa on leikitty vain M- ja K-alkuisilla, mielestäni noihin 1. nimiin sopivilla.Kukka-Maaria on kaunis almanakkanimi, jota käytetään vähemmän kuin soisin. Tässä se kävisi mielestäni tyyliltään ja rytmiltään hyvin Lotta Maija Karoliinan pikkusiskolle. Sopisi minkä tahansa näiden kolmen kaveriksi. Ja monen muunkin... :)Vielä heittona 2. (ja 3.) nimen pohdintaan yksi nimi: Kastehelmi?Paljon kiitoksia hyvistä vinkeistä ja terveisiä laitokselta - nyt se pikkusisko on syntynyt ja tuhisee omassa sängyssään.Nimeä ei olla vielä päätetty, mutta Veera on tällä hetkellä yksi omista suosikeistani. Varsinkin isä karsastaa kaikkia vähänkin erikoisempia nimiä, joten kyllä tässä vielä saadaan tovi miettiä sopivaa. Aika moni ehdotettu nimi on jo lähipiirissä käytössä - jännä yhteensattuma! :)Kiitokset vielä kaikille - aivan häkellyin kun niin sain näin paljon ehdotuksia!!

Lotta on yksi suosikkinimistäni, pirteä ja mukava nimi. Siksi onkin kiva keksiä ehdotuksia Lotan pikkusiskolle.Elli Kaisa Matleena

Elle Reetta Josefiina

Reetta Enni Vilhelmiina

Lyydia Sanni Elina

Sanni Ellen Matleena

Riia Kaisli Amanda

Alma Sanni Ulriikka

Anni Riikka Sofia

Kerttu Fiia Loviisa

Sara Anni Matilda

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat