Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen koitti viimein eka kerta synnytyksen jälkeen. Olin odottanut sitä jo jonkin aikaa, koska viime kerrasta on kulunut jo muutama kuukausi, koska lääkäri kielsi seksin raskauden lopopuaikana. Jännitin hieman miten paikat ovat muuttuneet synnytyksessä, tuntuuko kipua ym. yhdynnän aikana. Tunnelataus oli muutenkin aika suuri ja olisin halunnut RAKASTELLA (en naida) pitkään ja hartaasti. Alku näyttikin lupaavalta, kunnes mieheni alkoi raivostuttavan jumputuksen, joka vaikuttaa lähinnä pornoleffojen puuhalta. Ja tämän jumputuksenkaan jälkeen hän ei edes lauennut vaan homma jouduttiin hoitamaan käsin loppuun. Voitte kuvitella, kuinka itsetuntoni laski vauhdilla. Onko paikkani niin löystyneet, ettei mieheni saa tyydytystä, olenko synnytyksen jälkeen jotenkin vastenmielinen, vai mikä on vikana. Kertokaa naiset ja miehet kokemuksia ja tuntemuksia ekasta yhdyntä kerrasta synnytyksen jälkeen. Täällä ollaan todella mieli maassa.

Kommentit (8)

Vierailija:

Lainaus:


Niin ja löysistä alapää kommenteista voi kyllä tuumata ukolle ihan hyvin et " sulla vaan on niin pieni...:)"
kannattaa sanoa ukolle, että rupee treenaamaan, että saa kullin entisiin mittoihinsa. Tuohon synnytyksen aikaansaamaan kutistumiseen voi vaikuttaa yllättävän paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tiukka, onhan sieltä sentään tullut lapsi. Onnea siitä. Vuosi menee että paikat alkaa olla entisellään jos jumppailee.Miehesi oli kyllä aika törkeä tehdessään niin. Jotain kunnioitusta pitäisi olla siinä tilanteessa. Kannattaa puhua asiasta, omista toiveista...Ei passaa sit tosiaan odottaa mitään täydellistä ensiyhdyntää synnytyksen jälkeen. Ne paikat on tosiaan aika löysät alkuun väkiselläki. Alotin kuitenki heti synnytyksen jälkeen treenaan lantiopohjalihaksia ja muutenki kova vimma päästä treenaan paikkoja kuntoon et enskesänä olis ees suunnilleen sitä mitä ennen raskautta.

Nyt 2vk lapsi ja ukko 4.v tyttären kanssa kylpylässä vähä apea mieli ku ei voi itse lähtä mukaan vaavin kanssa, mut kaikki sit taas aikanaan. Kyllä tuo ihana tuhisia korvaa kaiken sen menetyksen mistä äiti luopuu. Riittää ku vilkasee tyytyväistä vauvaa ni mieli piristyy.

Tuli kyllä ukolta eilen vastenmielinen kommentti mahasta eilen." Tuo on kyllä läskiä loput" . Sai kyllä karvat pystyyn ja tuntu et suutun justiin, mut ihan sama mitä tässä vaiheessa ajattelee. Oon täysin tyytyväinen ku mielin virkeenä saa hoitaa vauvaa ja odottaa oikein et pääsee treenaileen. Et kaikki aikanaa.

Niin ja löysistä alapää kommenteista voi kyllä tuumata ukolle ihan hyvin et " sulla vaan on niin pieni...:)" Niin ja tosiaan munathan ne pilaantuu ei kanat. Huumori pelastaa yleensä näissäki asioissa.

Kiitti vastauksesta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat