Seuraa 

Meidän ekaluokkalaisella on tosi outo tapa,jyrsiä kyniä,kaukosäätimiä tai mitä tahansa mitä sattuu käsissään pitämään.Aikaisemmin(eskarissa) hihansuut joutuivat koetukselle,kun tyttö jyrsi niitä.Nyt saattaa paidankaulus olla suussa ja menee kauheaan kuntoon eikä pesukaan kunnolla niitä puhdista.tyttö ei itsekään huomaa tätä tapaansa ja jyrsimistä tapahtuukin yleisimmin kun tyttö keskittyy johonkin,esim.telkkarin katsomiseen.Ollaan yritetty huomauttaa asiasta kun huomataan,mutta tätä jatkuu vaan.Mitä voi enää tehdä ja onko muiden lapsilla tällaisia tapoja?

Kommentit (3)

Meidän tokaluokkalainen vie edelleen suuhunsa kaikenlaista purtavaksi. Ehkä viimeisen puolen ajan tapahtunut harvemmin. Aiemmin hän puri lähes järjestään puseronkaulukset rei' ille, aina oli puserot sylkiläikillä. Pureskeli mitä nyt käteen sattui muovitavaraa muodottomaksi. Kerran sitten sanoin häelle että pitänee hankkia oikea purulelu, jota hän voi pitää kaulassa ja pureskella aina tarvittaessa. Siitäkös hän innostui! Emme tosin ole sitä vielä hankkineet, mutta saatamme kokeilla. Hän on tyyppiä joka on koko ajan pienessä liikkeessä, olenkin ajatellut, että tuo imeskely ja pureskelu on myös jonkinlaista liikettä, jota hän tarvitsee. Voi olla, että hermostuneisuus tai jännittäminen lisää imeskelyä.

meidän ekaluokkalainen laittaa myös kaiken suuhun...koulussa jo eskarissa siittä sanottiin ku muut oppilaat ei halunnut enään ottaa kerran suussa olleita kätee..meillä kylläkin on huomattavasti lisääntynyt tavaroiden syöminen ku aloin odottaa kuopusta ja nyt jo 2kk ikäinen ja sama peli jatkuu..on varmaan jotain takautumia?? itse niin epäilen!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta pitemmän aikaa pojalla on ollut tapana nuuskia kaikkea: käsiä, kirjojen lehtiä, leluja yms. Joskus on siitä huomautettu. Rupesin sitten kiinnittämään huomiota omaan käyttäytymiseen: nuuskunenä taidan olla itsekin...:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat